Pomlajeni brez izgube mimike: Kako deluje metoda LPG in ali res daje rezultate?

Bonbon Bonbon
16.05.2022 06:00

Pravilna nega in skrb ostajata ključni, zelo pa nam pri ohranjanju mladostnega videza kože lahko pomaga celična stimulacija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

​Koža je živ organ, njena celična aktivnost ohranja njeno čvrstost, mehkobo in zdrav sijaj. Od 25. leta se v fibroblastih manjša produkcija kolagena in elastina, koža prične izgubljati volumen in napetost, pojavljajo se prvi znaki staranja. Drobne linije se poglobijo v gubice in gube ter tako postajajo zmeraj bolj vidne, videz kože je iz leta v leto bolj pust in utrujen, konture obraza pa so zmeraj manj čvrste. Kaj narediti? V iskanju rešitve, pri kateri ne bi potrebovali noža ali injekcije, smo se obrnili na strokovnjaka.

Studio Minimal

Matjaž Škerget, lastnik Studia Minimal v mariborski Tyrševi ulici, svetuje: "Odgovor je Endermolift. Anti-aging celična stimulacija LPG je stoodstotno naravna metoda pomladitve obraza z globinskim delovanjem, ki kožo učvrsti in zabriše sledi staranja." Pravi, da zagotavlja takojšnje rezultate, saj so ti vidni že po prvem tretmaju, predvsem zdrav, sijoč videz in naravna sproščenost obraza. "Endermolift je posebej zasnovan za preprečevanje in upočasnjevanje procesa staranja občutljivih tkiv obraza, vratu in dekolteja. Vsaka terapija je zelo prijetna in sproščujoča, lahko bi rekli, da je neke vrste vadba za kožo, saj stimulira tkivo na celičnem nivoju, naravno obnavlja čvrstost kože, medtem ko gladi tako majhne kot tudi večje gube, učvrsti obrazne poteze in izboljša splošen videz kože," našteva učinke. "S to tehnologijo lahko dosežete dolgotrajen sijoč in mladosten videz brez injekcij ali operacij in ne da bi posegali v naravno obliko obraza ali v izraz," pojasnjuje strokovnjak. Pravilna nega in skrb za kožo tudi doma ostajata ključni. Spomladi je pravi čas, da koži namenite še nekoliko več pozornosti kot običajno, saj je pozimi veliko bolj izpostavljena onesnaženosti v zraku. "Uporaba vlažilnega seruma bo v tem času več kot dobrodošla, vaša koža pa vam bo hvaležna, če jo nahranite tudi z bogato lipidno kremo, in na tem mestu ne morem mimo dejstva, da se vse premalo uporabljajo kreme, ki imajo zaščitni faktor. S takšno nego in kakšnim kozarcem vode na dan več kot običajno lahko že tako zavidljive rezultate tehnologije Endermolift znatno povečate," priporoča.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta