Nika Urbas zelo iskreno razkrila, kakšno operacijo je prestala: "Najraje bi vse skupaj kar odpovedala"

D.Ži
07.10.2024 15:02

"Operacij, igel, ambulant in posegov se zelo bojim in to res zelo. Vendar tukaj pač ni bilo kaj za komplicirati," pravi priljubljena modna gurujka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Katarina Venturini in Nika Urbas nekoč kot sodnici v oddaji Zvezde plešejo na Pop TV. 
POP TV

Močno je zaskrbelo sledilce in bližnje, ko je Nika Ambrožič Urbas preko družbenim omrežij naznanila, da odhaja na operacijo. Ni razkrila, za kaj gre, je pa povedala, da si bo vzela kar nekaj časa, da bo lahko v miru okrevala. Medtem je naša priljubljena modna gurujka razkrila, da je šlo za ginekološki poseg. Napoveduje, da bo odslej marsikaj drugače.

"Stopam v novo poglavje. To mi je dala epizoda z operacijo in okrevanjem, ki je zdaj že za mano - čeprav se moram še vedno čuvat. Ne dvigujem težkih stvari, ne delam hitrih korakov, ne vozim kolesa in se še precej plaho spogledujem z visokimi petami. Zaenkrat so rezervirane le za petminutna poziranja pred objektivom," sporoča Nika na svojem Instagramu. 

"Ko mi je ginekologinja spomladi svetovala odstranitev ciste na desnem jajčniku (kasneje mi je kirurg svetoval še istočasno odstranitev mioma na maternici), sem bila takoj za. Operacij, igel, ambulant in posegov se zelo bojim in to res zelo. Vendar tukaj pač ni bilo kaj za komplicirati. Vedno mi je bilo najbolj pomembno, da svojemu telesu omogočam kolikor se da optimalno delovanje. In to je bilo to," dodaja. 

"Pred samim odhodom v bolnišnico sem bila nervozna, najraje bi vse skupaj kar odpovedala. Ampak, ko si enkrat noter, si noter in potem se lažje prepustiš svojemu novemu okolju. Operirana sem bila v ljubljanskem Kliničnem centru, kjer sem ostala štiri dneve. Potem pa sem z okrevanjem nadaljevala doma. Odločila sem se, da bom to vzela zelo resno in sem se dobesedno odklopila. Tisti prvi teden nisem niti enkrat pogledala na ekran, bila sem v svojem tihem kokonu - kjer je bil prostor samo za spanje, osnovno nego in hranjenje. Moj apetit je bil neverjeten. Dobesedno sanjala sem o zrezkih," pripoveduje. 

Operirana je bila laparoskopsko, kar pomeni, da ima na trebuhu štiri majhne šivane zarezice, ki se lepo celijo. Še vedno potrebuje ogromno spanca in spim najmanj 10 ur na dan. Pravi, da je vse v redu, obdobje bolniške pa je izkoristila tudi za premislek o stvareh, ki jih želi pri sebi izboljšati. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta