Nika Ambrožič Urbas se po 16 letih seli v Slovenijo. Razlog? Brexit.

A.L.
11.04.2019 09:28

Priljubljena sodnica plesnega šova je za 24ur dodala, da težav z nadaljevanjem njunih kariernih poti po selitvi ne bo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nika Ambrožič Urbas, ki jo je Slovenija dodobra spoznala v oddaji Zvezde plešejo, kjer vsako nedeljo ocenjuje plesne korake naših zvezdnikov, je presenetila z novico o selitvi. Po 16 letih življenja v Veliki Britaniji sta se z možem Matjažem Ambrožičem odločila, da se vrneta v Slovenijo. Kot poroča 24ur, je razlog za njuno nepričakovano selitev predvsem politično dogajanje.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bv17H-RF49s/{/instagram}
Glavna tema na Otoku je trenutno brexit in vprašanja, ki jih ta tematika prinaša s sabo. Nika in njen Matjaž sta se v zadnjem obdobju spraševala, kaj Brexit prinaša za tuje državljane, ki živijo tam. "Res je, z možem se po 16 letih vračava v Slovenijo. Selitev se že bliža, saj London zapuščava konec aprila. Seveda pa se nama bo pri premiku v Ljubljano pridružila tudi najina londonska mačka Gabriella," je potrdila za 24ur.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvrbsHmFxgv/{/instagram}
Kot je dejala, je bil prav Brexit povod za selitev v domovino. "Brexit se je razvil v nekaj izrazito neprijetnega.  Vsak dan polni strani časnikov, buri duhove in vse bolj širi nezadovoljstvo," je Urbasova razložila za 24ur in dodala, da prebivalci Otoka Brexit tudi vse manj razumejo, ga težko opredelijo in zaskrbljujoče opazujejo, kako razdvaja Britance.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bvdy3IolFXN/{/instagram}
"Bojijo se recesije, podražitev, zaprte kulture, tega, da bi Anglija izgubila gospodarsko pozicijo in s tem dobro ime. Nihče ne zna napovedati, kaj se bo zgodilo. Vsekakor pa je večini jasno, da se obetajo precej zapleteni časi," Nika Ambrožič Urbas razlaga o tem, kako brexit vpliva na domačine.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BsTUt3sFGqC/{/instagram}
Priljubljena sodnica plesnega šova je za 24ur dodala, da težav z nadaljevanjem njunih kariernih poti po selitvi ne bo. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BrplSKFlZ1X/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta