(FOTO) Kako frajersko! Ko bo prišla jesen, bo modna kombinacija Jessice Albe zagotovo preplavila tudi slovenske ulice

D.Ži
21.08.2024 11:22

Še malo, pa bo čas za menjavo garderobe. Če iščete modni navdih, ga najdete pri veliki filmski zvezdnici, ki stavi na preverjeno kombinacijo, ki je hkrati ležerna in šik.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jakna, dobre kavbojke in nekaj dodatkov. Za vrhunski slog ne potrebujemo veliko. 
Profimedia

Iščete modni navdih za jesenske dni? Zlahka ga najdemo v Hollywoodu. Tokrat je našo pozornost pritegnila preprosta kombinacija, ki je odlična izbira tako za dnevne kot večerne priložnosti. Gre za kombinacijo, ki vas ne bo nikoli pustila na cedilu, zanjo pa se rade odločajo številne slavne dame, med njimi tudi igralka Jessica Alba.

Profimedia

Igralko so fotografi opazili na ulicah New Yorka, njena podoba pa je le potrdila, zakaj je kombinacija kavbojk in jakne večna uspešnica.

Profimedia

Igralka je izbrala modro jakno daljšega kroja, pod katero je oblekla top v enaki barvi, spodnji del kombinacije pa so sestavljale široke modre kavbojke, model, ki se že vrsto let uvršča na lestvico najbolj priljubljenih kavbojk.

Profimedia

Bordo salonarji so se ji odlično podali, tako kot tudi torbica modne hiše Chanel kot pika na i in šik opravi, ki je ni težko posnemati. Glede na to, da kombinacija  - če pozabimo na Chanelovo torbico - ni zelo draga, jo bomo zagotovo kmalu pogosto videvali tudi na slovenskih ulicah. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta