(FOTO) 62-letni zvezdniški dekolte, ki ga ne moremo pozabiti

D.Ži
25.03.2021 06:00
Eno najbolj razvpitih oblek letošnje sezone podeljevanja nagrad je ustvaril Alex Perry, a Jamie Lee Curtis je iz nje naredila zgodovino.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ne moremo ga pozabiti. Najbolj nepozabnega, nepričakovanega in optimističnega dekolteja, ki smo ga videli v zadnjem mesecu. In niti v sanjah ne bi pred nekaj tedni pomislili, da bo ta "razvpit" trenutek zakuhala igralka Jamie Lee Curtis

Profimedia

Igralka se je podelitve zlatih globusov razveselila tako zelo, da je po neskončnih mesecih karantene šla na vse ali nič in si modno dala duška. Žarela je v lepi in zelo seksi globoko dekoltirani rumeni obleki, ki jo je ustvaril Alex Perry. "Saj veste, stara sem 62 let in že eno leto nosim črne pajkice. Resnica je ta, da sem igralka in imela sem privilegij podeliti zlati globus, zato sem se odločila za en večer urediti in se pokazati," je dejala zvezdnica in se pošalila, da so njene prsi dobile tako veliko zadoščenje, da jih bo zdaj pospravila za naslednjih pet let.

Profimedia

Oboževalci, predvsem pa svetovni splet, so nad njenim dekoltejem navdušeni, nasploh ne gre spregledati, da je igralka v zelo dobri formi. Ali si je pri tem malce pomagala tudi z lepotno kirurgijo, je skrivnost, ki jo skrbno hrani zase. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta