Da bi se z ličili počutile preprosto popolne

Urška Kereži
15.01.2019 06:02

Med tremi načini ličenja zagotovo najdete svojo najlepšo različico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Shutterstock

Dnevna eleganca

Zlata barva je zimzelena pravljična klasika, zato veke obarvajte z zlatim bleščečim senčilom, dajte črno črtalo in maskaro. Ne pozabite ustvariti še sveže polti in rožnatih ličk. Ustnice lahko pustite v naravnih barvah ali jih samo rahlo obarvate rdeče, kot da bi ravnokar jedli jagode. Šminko enostavno nanesete na prst ter z njim potapkate ustnice. Tako bodo le kanček obarvane, obraz pa svež in spočit. Pet minutk in že ste pripravljeni za celodnevne opravke po mestu, v službi, na nakupovanje ali na družinsko kosilo.

Glamurozni večer

Če je zlato senčilo najboljša izbira za praznične dni, so bronasto zadimljene oči in rdeča šminka zapoved večernih uric. Pristajajo skoraj vsem in videti so super tako na gala dogodkih kot na večerjah, sploh pa na zabavah. Potrebujete toplo temno rjavo, zlato in bronz bleščeče senčilo ter rdečo mat šminko. Temno rjavo senčilo zabrišete v pregib veke in na spodnji del oči, pod trepalnice, zlato in bronz pa s prstom ali mokrim čopičem, če pa želite več pigmentiranosti, nanesete na sredino veke. Lahko dodate še črto na vekah in veliko maskare ali celo umetne trepalnice za še bolj zapeljiv pogled. Na lička nanesete nevtralno rdečilo in nekaj bronzerja, da obraz otoplite. Ustnice obrobite in dopolnite z barvico, da ustvarite podlago za šminko in tako podaljšate obstojnost, na koncu nanesite šminko. Če vam je rdeči odtenek premočen, jih lahko obarvate nude oziroma v naravno barvo in pustite, da oči prevzamejo glavno vlogo.

Shutterstock

Zabava do zgodnjega jutra

Za res hudo zabavo v klubu, ki bo trajala dolgo v noč ali celo do zgodnjega jutra, je intenzivnejši make up obvezen spremljevalec. Veko obarvajte s senčilom, ki naj bo temnejše barve, na sredino veke pa dodajte bleščice. Ne pozabite na lepe goste trepalnice in zabrisati robov. Obraz rahlo zasenčite, mu dodajte nekaj topline z bronzerjem in še nekaj osvetljevalca na ličnice. Ustnice raje pustite v nežnem nude odtenku, saj so oči tokrat najpomembnejše. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta