(VIDEO) Ženska pokazala genialni trik, s katerim lahko ugotovite, ali vas partner vara

D.Ži
22.01.2021 09:45
Kakšni dragi zasebni detektivi neki. Pa tudi vohljanje po mobilnem telefonu, medtem ko partner spi, in iskanje sledi tujega parfuma na njegovi srajci odpade. Ta ženska je odkrivanje ljubic dvignila na povsem novo raven.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Uporabnica družbenega omrežja TikTok Andrea Lopez je delila svoj genialen trik, ki vam lahko pomaga ugotoviti, ali vas partner vara. Potrebujete le lepljivi trak, ki ga uporabljate za odstranjevanje dlak in tekstilnih muck z oblačil. Kupite ga lahko že za en evro, pomagal pa vam bo zbrati fizične dokaze prevare, če se ta seveda sploh dogaja. 

@andrea.lopez44

He has some explaining to do😡(Following the next 100 people on IG: Andrea.Lopez44) ##fyp ##viral ##prank ##cheater ##couple ##funny

♬ original sound - Andrea Lopez 😋

Video je komentiralo kar nekaj moških, ki so zvesti, pomagala pa je ujeti tudi nekaj takih, ki so skočili čez plot. Ženske so ji v  glavnem zelo hvaležne. Na posnetku Andreja pravi: "Dame, če bi rade izvedele, ali vas moški vara, kupite valjček in ga povaljajte po preprogi." Ona je to naredila in ugotovila, da je preproga njenega fanta polna svetlih las, čeprav je sama temnolaska. "Marsikaj mi bo moral pojasniti," je dodala. Njen praktični nasvet je v hipu postal uspešnica in zbral več kot 2,8 milijona všečkov. Njena metoda ima seveda pomanjkljivosti. Kaj pa, če ima njen fant svetlolase sorodnice, ki jih obiskuje? Kaj pa, če so se lasje njegovih oblačil prijeli med vožnjo z avtobusom? Upajmo, da zaradi njenih nasvetov ne bo kak moški po krivici spet pristal na borzi samskih. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta