Večer s prijateljicami: Teh 8 stvari v vaši torbici ne sme manjkati

L. P. L.
07.04.2019 06:17

Ste vpeti v vsakodnevno rutino: služba, telovadba, dom? Potem pa vas končno pokliče prijateljica in povabi na pijačo. Seveda se takoj odzovete in dobro veste, da ne bo le ena pijača. Uredite se, pograbite torbico in že vas ni. In kaj v vaši torbici ne sme nikoli manjkati?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Rdeča šminka

Rdeča šminka je nepogrešljiva. Nekoč je veljala kot obvezen dodatek za posebne večerne priložnosti, a že dolgo ni več tako. Če boste nanesle rdečo šminko na ustnice tudi takrat, ko oblečete kavbojke, športne copate in pulover ali jopico, boste svojo garderobo povzdignile na višjo raven. Rdeča šminka vam bo dvignila samozavest, saj velja za simbol zmage, uspešnosti in samozavesti.
Če boste na zabavo odšle naravnost iz službe, je dovolj, da se osvežite, dodate kapljico parfuma in nanesete rdečo šminko.

Suhi šampon

Se mudi na zmenek, nimate časa, da bi si umili lase? Nič hudega, iz zagate vas lahko reši suhi šampon. Ta je dejansko nepogrešljiv in ko ga enkrat pričnete uporabljati, ne boste več mogle brez. Na lase nanesite suhi šampon, nato jih dobro razčešite in lasje se bodo sijali kot bi jih ravnokar umili.

Tamponi

Naj vas ne preseneti. Nekaj tamponov imejte vedno v torbici. Mali žepek na zadrgo, ki ga ima skoraj vsaka torbica, je kot ustvarjen zanje.

Ženska torbica mora vsebovati nujne stvari.
Profimedia

Antibakterijski gel in vlažni robčki

Ni časa za umirjeno prhanje, prijateljice vas že čakajo? Nič hudega, za nekaj ur vas lahko reši tudi antibakterijski gel. Z vlažnimi robčki se osvežite pod pazduho, nato pa na suho kožo nanesite nekaj antibakterijskega gela. Rešeno!

Brezbarvni lak za nohte

Poznate trik z lakom in hlačnimi nogavicami? Če jih nosite, potem v torbici brezbarvni lak za nohte nikakor ne sme manjkati. Rešil vas bo, če si boste strgali hlačne nogavice. Okrog strganine nanesite plast laka, posušite in strganina se ne bo nadaljevala. 

Obliži

Če boste na zabavo odšle takoj po koncu službe, potem boste v salonarjih najbrž več ur. Obutev, ki jo dolgo nosimo, pa lahko postane zelo neudobna. Naj vam ne pokvari večera. Na mesto, kjer vas prične tiščati, nalepite obliž in veliko lažje vam bo.

Zabava s prijatelji se lahko zavleče pozno v noč.
Profimedia

Vzorčki

Ne veste, kam bi s testerji krem, parfumov? V torbico jih dajte, še kako prav vam bodo prišli. Kapljica parfumčka, ko se vam bo približal neustavljivo privlačen moški, lahko reši marsikaj.
Tudi krema za roke ali obraz lahko reši težave z razpokano kožo in ustnicami. 

Pilica za nohte

Če je še nimate, si privoščite majhno pilico za nohte, ki bo šla v vsako torbico. Ko se vam ali vaši prijateljici nalomi noht, imate rešitev pri roki.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta