V tem spolnem položaju se bo moškemu zdelo, da ima večji spolni ud

D.Ži
18.02.2021 10:22
Ni potrebnih prav posebnih akrobacij, pomembno je le, da v partnerko moški prodre globlje kot običajno.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ko gre za seks, ima vsak od nas svoje priljubljene položaje, v katerih najlažje doživi orgazem. V zadnjem času pa je prav posebej priljubljen postal položaj, za katerega se najpogosteje odločajo mlajši pari. Gre za tako imenovan položaj kavelj, ki ne zahteva prav posebnih akrobatskih spretnosti, piše The Sun. 

V tem položaju naj bi se moški počutil kot lastnik mnogo večjega penisa, kot ga v resnici ima, saj lahko prodre globlje v partnerico, seksologinja Tracey Cox pa pojasnjuje nekaj podrobnosti. "Položaj je videti tako, da ženska leži na hrbtu, moški je nad njo. Ženska moškemu položi noge preko ramen, običajno so na ramena naslonjeni le gležnji," pravi.

"Moški ženski rahlo razpre stegna, ona pa ga vodi in usmerja vase. Ženskam svetujem, da z nogami objamejo partnerjev vrat in jih prekrižajo, saj se vaginalni kanal tako še dodatno zravna," pojasnjuje strokovnjakinja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta