Najpomembnejši nasveti za vaše nebesno znamenje v 2022. Poznate svojo srečno številko?

D.Ži
29.12.2021 07:35

Vas zanima, kakšni izzivi vaše nebesno znamenje čakajo v letu 2022? Zvezde imajo namig, kako se boste z njimi lažje spopadli. Kaj bo najboljša odločitev za vas in katera je vaša skrita srečna številka?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

OVEN

Nasvet za leto 2022: S soočenjem s samim seboj vam življenje daje priložnost za rast. To bo okrepilo vašo dušo in zagotovilo, da ste na pravi poti na globlji ravni. Izogibajte se pretiranemu uživanju in sprejmite zmernost. Vstop Marsa v vaše znamenje januarja bo priložnost, da se ponovno povežete z globljimi vidiki vaše narave in bolj pozorno prisluhnete svojemu srcu.

Najboljša odločitev: Napolnite si baterije.

Srečna številka: 3

BIK

Nasvet za leto 2022: Vadba in izleti v naravo stran od vrveža in zahtev vsakdanjega življenja vam bodo pomagali ohraniti visoko raven serotonina. Pretekla leta so bila precej zahtevna, leta 2022 se boste naučili sprejemati pretekle dogodke in iti naprej po zaslugi Jupitra, planeta sreče, ki bo v vašem znamenju vse leto. Lažje boste našli notranji mir in zadovoljstvo.

Najboljša odločitev: Preizkusite nov hobi.

Srečna številka: 8

Profimedia

DVOJČKA

Nasvet za leto 2022: Naj bo vaša spalnica vaše zatočišče, kjer boste našli mir po vsakodnevnih obveznostih. V njej ustvarite mirno in sproščujoče okolje, izklopite mobilni telefon in negujte svoj um z meditacijo ter glasbo in umetnostjo. V letu 2022 vstopamo v novo obdobje dvojčkov, zato lahko pričakujete velike in vznemirljive življenjske spremembe. Pazite, da vas vso to vznemirjenje ne opeče – naučite se prepoznati, kdaj potrebujete odmor, umaknite se in si ga vzemite, svetujejo astrologi.

Najboljša odločitev: Izogibajte se pretirani kritiki.

Srečna številka: 8

RAK

Nasvet za leto 2022: Poskrbite, da boste redno hranili svojega duha in izražali svoja čustva prek ustvarjalnih medijev, kot sta umetnost in glasba, izogibajte se ubežniškemu​ vedenju in prakticirajte duhovnost kot obliko samozavedanja. Leta 2022 boste lahko popolnoma svoji in to bo fantastično. Odpirajo se vam priložnosti, da dosežete neverjetne stvari, to je leto, ko bo vaša zasanjana narava praznovala, saj boste spoznali, da sanje nikoli niso prevelike.

Najboljša odločitev: Pustite zamere.

Srečna številka: 3

LEV

Nasvet za leto 2022: Upočasnite, varčujte z energijo in izvajajte sprostitvene metode, kot sta meditacija in joga. Zdaj je čas, da razvijete in uresničite ideje, o katerih razmišljate že nekaj časa, in okrepite odnose z ljudmi, ki so vam pomembni. Pričakujete lahko veliko mirnejše in plodnejše leto, saj je kaotični Uran po sedmih letih zapustil vaše znamenje.

Najboljša odločitev: Bodite potrpežljivi.

Srečna številka: 9

DEVICA

Nasvet za leto 2022: Izogibajte se nagnjenosti k obsesivnemu vedenju in se naučite novih načinov sproščanja, kuhanja iz ostankov, pridelave zelišč in zelenjave; počistite svoj prostor. Ne preobremenjujte uma z malenkostmi – poskusite ga prečistiti tako, da svoje misli zapišete na papir. Ker je Uran vstopil v vaše znamenje, lahko pričakujete željo po novih projektih, svežih idejah in morda spremembi službe.

Najboljša odločitev: Stopite iz svoje cone udobja.

Srečna številka: 6

TEHTNICA

Nasvet za leto 2022: Poskusite živeti v trenutku, izogibajte se pogovorom z ljudmi s slabo energijo, bodite prijazni do sebe in poiščite nove načine, kako se naučiti negovati svoj um z znanjem. Življenje, ki temelji na resnici, bo za vas letos ena najpomembnejših stvari. Ne bodite preveč kritični do sebe – najprej se imejte radi.

Najboljša odločitev: Uporabljajte družbena omrežja zmerno.

Srečna številka: 5

Profimedia

ŠKORPIJON

Nasvet za leto 2022: Bodite hvaležni za vse, kar ste dosegli, za vse, kar imate. Poskusite negativnost spremeniti v pozitivnost in verjemite v dobroto ljudi. Končno boste dobili priložnost, da prečistite preteklo karmo s spremembo toksičnih navad. Letos bo "neusmiljeni" Saturn po treh letih zapustil vaše znamenje, kar vam bo povrnilo optimizem.

Najboljša odločitev: Bodite glasni in jasni.

Najsrečnejša številka: 1

STRELEC

Nasvet za leto 2022: Dajte ljubezen sebi in drugim brez pričakovanj, saj se tako izognete težavam. Plešite, igrajte se in pustite srčni energiji, da teče skozi gibanje. Poskusite postaviti svoj ego v ozadje. Letos vas bo opolnomočila energija nasprotnega znamenja, zabavljača dvojčka. Več ko boste dali drugim, ne da bi pričakovali ničesar v zameno, srečnejši boste.

Najboljša odločitev: Prihranite denar.

Najsrečnejša številka: 1

KOZOROG

Nasvet za leto 2022: Vprašajte se, ali "je to res pomembno", preden začnete analizirati in preveč paničariti. Sprostite se in v svoje življenje vnesite več smeha in sreče. Leto je dobro za doseganje ciljev in projektov, o katerih ste že dolgo razmišljali. Zemeljska znamenja bodo še posebej aktivna v letu 2022, kar bo tudi vas ganilo, če ne dovolite, da bi vas strah pred kritiko in pretirana potreba po nadzoru omejila.

Najboljša odločitev: Zavzemite stališče.

Srečna številka: 5

Profimedia

VODNAR

Nasvet za leto 2022: Prizadevajte si za ohranjanje ravnovesja vseh vidikov svojega življenja, izogibajte se zanemarjanju lastnih potreb in uvedite zdrav življenjski slog. Pomembno je, da rešujete morebitne prepire z drugimi in se izogibate situacijam, ki vas energijsko in podzavestno izčrpavajo. Svojo energijo usmerite v mirno okolje in pravičen kompromis, tako doma kot v službi.

Najboljša odločitev: Več telovadite in bodite fit.

Srečna številka: 6

RIBE

Nasvet za leto 2022: Opustite tisto, kar vas moti pri drugih, in pomagajte tistim, ki tega ne zmorejo sami, bodite empatični, pustite preteklost v preteklosti in pojdite naprej. Okrepila vas bo energija Marsa, planeta privlačnosti, še posebej pa bo poudarjena vaša sposobnost intuicije, na katero se lahko zanesete. Še bolje boste delovali z vadbo meditacije in koncentracije.

Najboljša odločitev: Več uporabljajte besede.

Srečna številka: 9

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta