(FOTO) Pravljično! Tako lepo je Jill Biden okrasila Belo hišo. Na enem od dreves sta tudi Trump in Melania

D.Ži
01.12.2021 09:25

Tradicionalno, klasično ameriško in praznično domačno. Z letošnjo okrasitvijo se v ameriški predsedniški rezidenci poklanjajo borcem proti pandemiji.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Na tisoče luči je spet zažarelo v Beli hiši in tokrat je nad okraševanjem ameriške predsedniške rezidence bdela Jill Biden. Če je Melania Trump v času mandata svojega moža poskušala v hodnike in sobe Bele hiše vpeljati nekaj avantgardnega dekoraterskega okusa, ostaja Jill zvesta tradiciji. Klasično ameriško in praznično domačno bi lahko opisali trenutno dekoracijo.

Salone, sobe in druge prostore rezidence krasi več vencev, aranžmajev in prazničnih dreves, projekt okrasitve tokrat nosi naslov Darila iz srca. S tokratnim adventnim vzdušjem se Bela hiša poklanja vsem, ki v prvih bojnih vrstah pomagajo v neizprosni bitki s pandemijo koronavirusa, pa tudi tistim, ki so izgubili najdražje. 

Profimedia

Aranžerji in dekoraterji so se poklonili tudi predsedniški tradiciji. Eno od prazničnih dreves krasijo fotografije nekdanjih predsednikov, tudi Bidenovega predhodnika Donalda Trumpa in soproge Melanie Trump.

Profimedia

Družbo jima delajo tudi Bill in Hillary Clinton, Ronald in Nancy Reagan, George in Barbara Bush, George in Laura Bush, Barack in Michelle Obama ter Jimmy in Rosalynn Carter.

Profimedia

Na ogled so postavili tudi druge fotografije in stare voščilnice nekdanjih predsedniških parov.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta