(FOTO) Hasselhoff prodaja svoj avto KITT. Obljublja, da ga kupcu osebno pripelje na dom, če ...

Gr.G.
05.01.2021 10:20
"Vse mora iti," je interesente za nakup več izdelkov filmske zgodovine na Instagramu nagovoril ameriški filmski igralec in pevec, ki bo del izkupička od prodaje namenil v dobrodelne namene.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriški televizijski zvezdnik David Hasselhoff se je odločil v novem letu narediti red v stanovanju in se "znebiti" rekvizitov iz serij Baywatch in Knight Rider, ki jih je pridno zbiral zadnjih 40 let. Na dražbi se je tako poleg ogromne figure igralca, imenovane Big Dave, ki so jo uporabili pri snemanju filma Spuži Kvadratnik, znašlo še veliko drugih stvari. "Vse mora iti," je interesente na Instagramu nagovoril Hasselhoff, prodajo pa prepustil avkcijski hiši Live Audtioneers.

Zvezda dražbe pa je nedvomno osebni avtomobil Pontiac Firebird, ki je bil glavna zvezda futuristične serije Knight Rider v osemdesetih letih prejšnjega stoletja. KITT je nedvomno del televizijske zgodovine, na dražbi pa je že dosegel ceno 975.000 dolarjev, četudi je do konca še 18 dni. 

V kolikor bo končna cena starodobnika na dražbi rezervacijo prodajalca presegla za 25 odstotkov, pa Hasselhoff obljublja, da bo avtomobil kupcu osebno dostavil. KITT se trenutno sicer nahaja v Veliki Britaniji, stroške dostave na lokacijo novega lastnika pa bo moral ta nositi sam. Cena avtomobila je že za tri krat presegla najvišjo ocenjeno ceno avkcijske hiše.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta