6 najpogostejših napak, ki jih ženske delajo med spolnim odnosom. Jih delate tudi vi?

D.Ži
27.07.2020 10:30

Včasih sami nezavedno sabotiramo lastno spolno življenje. Popolna predanost partnerjevemu zadovoljstvu ni vedno ključ do uspeha.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Če menite, da vaše spolno življenje ni tako dobro, morda nevede med rjuhami počnete napake, ki vplivajo na vaše zadovoljstvo. Nekaj žensk je na spletu delilo zgodbe o vsem, kar jim v postelji ubija dobro razpoloženje. Nekatere od njih pravijo, da jim gre zelo na živce, če poskušajo moški posnemati situacije iz pornofilmov. Obstajajo pa tudi napake, ki jih med spolnimi odnosi počnejo ženske.
1. Čakajo na pravo razpoloženje
Če seks prelagate na popoln trenutek, potem najbrž ne seksate prav veliko. "Razpoloženje lahko ustvarite tudi sami, trdijo strokovnjaki. Predigra spodbudi vaše telo in pošlje možganom sporočilo, ki bo sprožilo željo po spolnosti," pojasnjuje za Web MD Scott Haltzman, profesor medicine na floridski univerzi. Madeleine Castellanos, psihiatrinja, ki se je specializirala za spolne težave, priporoča uporabo lubrikanta, v kolikor nožnica ni dovolj vlažna in je vzrok za odlašanje s spolnostjo v tem.  

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta