Richard Gere, 70 let globoko v zenu

Denis Živčec Denis Živčec
21.09.2019 00:30

Resnica je ta, da - ne glede na to, karkoli je v življenju že počel - bo za nas vedno ostal neustavljivo šarmanten milijonar iz Čednega dekleta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Vselej si ga bomo predstavljali tam, kjer smo ga videli najraje, med neskončnimi nogami Julie Roberts, v prostorni, pene polni kadi razkošnega hotela, v apartmaju tik pod streho in z balkonom, s katerega si on ni upal pogledati na Los Angeles, saj se je bal višine. Richard Gere bo vedno sivolasi tip, ki je iz klepetave ulične candre naredil damo, tako uglajeno, da si jo je na koncu vzel na velikem elegantnem hotelskem klavirju. Naravnost na tipkah. Zgodnja devetdeseta so res bila zlata. Danes takšnih klavirskih melodij ne skladajo več. A leta tečejo tudi za žlahtno šarmantne tipe. Tudi za tiste, ki so vedno bili videti nekako starejši od svojih pravih let. Zadnjega avgusta, na dan, ko je mnogo kasneje umrla princesa Diana, se je v Philadelphiji rodil Gere. Bilo je to pred sedemdesetimi leti.

Prestižen seznam ljubic in žena

Reuters

​Salvinija označil za malega Trumpa

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta