(DNEVNIK) Duhci, ki se zlobno hihitajo

Martin Počkar
14.09.2019 06:32

Martin Počkar, produktni vodja v mednarodnem podjetju, soustanovitelj in vodja KUD Coda, basist skupine Leonart in bradati del skuštrane ekipe festivala Skuštrane! in bradati.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ciril Horjak

/ PETEK, 6. SEPTEMBER
Obožujem spanje, čeprav mi to kronično ne uspeva. Zato obožujem dneve, ko delam od doma. Potegnil sem za dve uri dlje od običajne budilke - še vedno premalo ... Preletim maile - 6pack piše: "... super bi bilo, če bi odigrali kakšen komad skupaj z mano in šolskim bendom". Odlično, dogaja se, to mi je všeč. Tudi zase upam, da se ne bom nikoli ustavil. Edino sončna uprava mi mora končno odobriti vlogo za podaljšanje dneva, da se bom lahko vsaj pošteno naspal.
Gledam Tanjine instagram zgodbe, z glasbeno intervencijo v Murski Soboti smo namreč začeli festival Skuštrane! in bradati. "Kako je šlo? Je ratalo?" "Niti ne, takoj se je ulilo. Je pa bil lep izlet v Mursko." Včasih se mi dozdeva, da se med našimi sestanki pod mizami skrivajo duhci, se zlobno hihitajo, nato pa zvečer malce pred 19. uro spremenijo agregatno stanje in se metamorfirajo v Andreja Velkavrha, ki nekako zrihta tisti dež ravno za čas dogodkov, ki si jih organiziral mesece.
Zvečer se vaja z vremenom ponovi za Boom festival ... bojim se, da je dež zadržal kar nekaj ljudi doma, vendar ... Ta festival je bil pravi boom! Maribor je čuden kraj, poln sposobnih, zagnanih in v glavah premaknjenih posameznikov. Iskreno sem se bal, da bo pri 16 nastopajočih ena sama velika zmeda, na koncu pa je vse steklo kot namazano. Feki, Jana, Tom in Dejvi - bravo in hvala za nepozaben večer!

Ciril Horjak
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta