(SAMOGOVOR) Teden, ko je Evrovizija malce umrla

Denis Bende Živčec Denis Bende Živčec
19.05.2024 06:30
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Zdi se, da mesto, v katerem živi več kot trideset odstotkov priseljencev, neprestano preizprašuje in išče svojo identiteto.
Zdi se, da mesto, v katerem živi več kot trideset odstotkov priseljencev, neprestano preizprašuje in išče svojo identiteto.
Profimedia
Moje poročanje tokrat ni moglo biti zgolj poročanje o razposajeni, pisani paradi kiča. Ne bi bilo fer pretvarjati se, da je vse v redu in da ne vidim tisočerih palestinskih zastav. In transparentov o genocidu. Šov je bil vrhunski, zmagala je celo skladba, ki je bila med mojimi favoriti. A trajalo bo nekaj časa, da predelam teh osem dni civilizacijskega kaosa - kljub številnim zabavnim zgodbam, ki so se zgodile. Seveda je bilo tudi veliko lepega in vsakič znova se počutim globoko hvaležnega, da se lahko vsako leto te čarovnije dotaknem v živo. Že enajstkrat. Morda pa bo nekoč vse še dobro. Tudi Evrovizija ...
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta