Kosilnica za kosilo

Aljoša Stojič Aljoša Stojič
12.05.2019 05:02

Uredba o mejnih vrednostih kazalcev hrupa v okolju iz leta 2006 navaja, da hrupa ne smemo povzročati med 22. in 6. uro zjutraj, velja za vse dni v letu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pixabay

Kosim, torej sem. Prvega smo sredi vasi častili delo in boga Dionizija in pokali s plinom bolj kot za veliko noč, drugega smo mi, delovno ljudstvo kapitalistične nefederativne dežele Slovenije, vzeli v roke kosilnice in zahrumeli kor Hitlerjevi mitraljezi v bitki za Stalingrad. Že sem razmišljal, ali bi nas kolektivno samoovadil na številko 113, iz gole radovednosti, ali se bo policiji dalo ukrepati ali pa spet štrajka. Iz previdnosti sem se raje prej pozanimal, kako je zdaj s to košnjo, zaradi katere preostali vpleteni nekosači ne morejo v miru preživljati prostega časa. Kaj hitro sem spoznal - po Sokratovo - da vem, da nič ne vem. S kosilnico, škropilnico in žago lahko brnim, kadar se mi zahoče. Le ponoči moramo dati mir, kar pa nam čez petdeset, ki zaspimo v drugem polčasu lige prvakov, itak ni pretežko; žene lahko pritrdijo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta