(HOROSKOP) Dvojčke v družinskem krogu čakajo napeti trenutki, bike bodo obiskali prav posebni ljudje

31.12.2023 00:01

Kakšne so napovediza posamezno nebesno znamenje?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Oven

Pokažite pogum in pomagajte tistim, ki so pomoči potrebni. Počutili se boste veliko bolje in dobili primerno zadoščenje. V čustvenih zadevah še vedno niste razčistili nekaterih dvomov in pokazali ljubljeni osebi, kaj čutite in v katero smer razmišljate.

Bik

Ta teden bo minil brez pretresov, če se boste lahko posvečali samo svojemu delu. Obiskali vas bodo ljudje, ki se sicer ukvarjajo z vsem mogočim, samo s tem ne, kar je za vas zanimivo. Bodite še naprej optimistični.

Dvojčka

V družinskem krogu vas čakajo napeti trenutki. Ko opravite neko nalogo, nastane prostor za naslednjo, s tem pa dobite občutek, da greste naprej. Ker se tako pomikate proti prihodnosti, se okrepi samozavest.

Rak

Številne spremembe na tej poti poskrbijo, da dobite nove priložnosti, ob tem pa stare težave odpadejo. Veseli ste, da se je poslovna zadeva uredila tako, kot je treba. Kmalu boste dočakali tudi boljše prihodke in nekoliko lažje delovne razmere.

Lev

Ker imate dobre prijatelje, se boste imeli lepo ves teden. Nikar ne podcenjujte potrpljenja svojega partnerja. Pregledali ste vse možnosti, ki so vam na razpolago, vendar vam nobena ni posebno všeč, zato bo najbolje, če si izberete najmanj zoprno.

Devica

Nekateri sorodniki bodo imeli precej povedati o vas, vendar se ne zmenite za to. Še marsikaj odvečnega bodo povedali. Zaradi razmer pri delu ne boste mogli uveljaviti vseh sposobnosti.

Tehtnica

Premišljevali boste o vsem mogočem, pri tem pa morate paziti, da ne zapadete v sanjarjenje. Ko se bo pomirila neka afera, bo čas, da stopite iz ozadja in poveste svojo plat zgodbe. Nestrpno boste pričakovali proste dni v novem letu.

Škorpijon

Porodila se vam bo zanimiva domislica, ki se vam jo splača uresničiti. Imeli boste precej opravka z nekom iz svoje preteklosti, ki vam na neki način ne bo dal miru. Morali boste dobro premisliti o tem, ali se splača z njim komunicirati.

Strelec

Pripravite se na nove izzive. Prisegate na kvaliteto, zato vam bo na nakupovalnem pohodu malo stvari všeč. Morali boste premisliti, kam se boste odpravili po nakupih, sicer se bo stanje ponavljalo.

Kozorog

V miru si boste odpočili, sicer pa boste v zmerno intenzivnem tempu ves čas delali. V tem tednu se boste počutili izjemno dobro. Vsako dopoldne se boste lotili razveseljivih podvigov - vsaj tisti, ki še niste oziroma niste več v službi.

Vodnar

Tisti z otroki boste imeli napornejši, a lep teden. Ne pretiravajte. Čustveno boste bolj sproščeni in zabavni, s tem pa tudi privlačnejši. Življenje vam bodo grenili zamorjeni posamezniki.

Ribi

Bolj ko se trudite, slabše je. Zato vam bo laže, če se postavite v vlogo človeka, ki sledi notranjemu občutku. Karkoli se zgodi, bo dobro. Izberite pozitiven pogled na svet in pri tem mislite, da je vse dobro in koristno, z razmišljanjem pa pridete do pravega odgovora.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta