Hollywoodska igralka je videti vedno mlajša, kar pa je očitno posledica pretirane uporabe botoksa in polnil

Denis Živčec Denis Živčec
14.11.2021 04:40

Demi Moore je vstopila v zadnje leto svojih šestdesetih. S pomlajevanjem občasno pretirava, je pa v zelo dobri formi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Obraz, ki je pretresel svet. Pretirano pomlajena Demi na januarski Fendijevi reviji Foto: Profimedia

Profimedia

Prav na martinovo hollywoodska zvezdnica Demi Moore praznuje rojstni dan. Devetinpetdesetletna igralka zadnjih nekaj mesecev priteguje kar veliko pozornosti s svojim videzom, ki je več kot očitno posledica pretirane uporabe botoksa in polnil.

Fotografije govorijo zase. Na nekaterih je povsem neprepoznavna. Njen videz na instagramu že nekaj časa komentirajo številni sledilci.

"Njen obraz ni videti normalen, a ne morem se odločiti, ali gre za ličila ali plastično kirurgijo."

"Demi je bila na plastični operaciji."

"Tako lepa je bila, zdaj pa se je popolnoma spremenila."

To je le nekaj negativnih komentarjev njenih spletnih sledilcev. Igralka je s krepko pomlajenim in spremenjenim obrazom presenetila že v začetku leta, ko je nastopila na modni reviji v Parizu. Šlo je za Fendijevo virtualno predstavitev letošnje pomladno-poletne kolekcije. Demi se je samozavestno sprehodila v črni svileni obleki, ki je razgaljala njena ramena, nosila je markantne uhane in temno torbico brez ročajev.

Demi na promociji svoje knjiga pred nekaj dnevi. Brez ene same gubice Foto: Profimedia

Profimedia

Kasneje je svojih manekenskih nekaj minut opisala kot izpolnitev najstniških sanj. Pred kratkim se je znašla na naslovnicah svetovnih medijev zaradi domnevne ljubezenske zveze s kolegom Johnom Travolto, s katerim preživi veliko prostega časa. Govori se, da se z njima pogosto druži tudi njen bivši mož, igralski kolega Bruce Willis.

Videti je kot vrstnica svojih hčerk

Julija je spet spletla modno sodelovanje in se pokazala v bolj naravni luči, zdelo se je, da je njen botoks nekoliko popustil. Pozirala je v reklamni kampanji za linijo kopalk Andie. Ameriška znamka si je zamislila prav posebno zgodbo, saj na fotografijah v kopalkah vidimo tudi 33-letno Rumer, 30-letno Scout in 28-letno Tallulah. To so njene hčerke iz zakona z Willisom. Igralka pravi, da so vsako leto le še bolj povezane, sploh v zadnjem letu so druga drugi bile v veliko oporo. Vse štiri so bile videti čudovito, Demi pa kot njihova vrstnica.

Čudovita fotografija iz letošnjega poletja. Demi s svojimi tremi hčerkami v reklami za kopalke Andie Foto: Profimedia

Profimedia

Še največ se je o njej govorilo leta 2017, ko je objavila eno najbolj brutalnih avtobiografij v zgodovini. Kot bi naredila obdukcijo same sebe. Med zgodbami je tudi zgodba o zakonu z glasbenikom Freddyjem Moorom. Priznala je, da ga je prevarala večer pred poroko. O identiteti ljubimca ni spregovorila, sedaj pa igralec Paul Carafotes trdi, da je on tisti, h kateremu je na predporočno noč pritekla vsa obupana. Igralec je v intervjuju za Daily Mail povedal, da je Demi v njegovo stanovanje prišla kar skozi kuhinjsko okno. Demi se je s Freddyjem poročila leta 1980, ločila pa sta se pet let kasneje. Leta 1987 se je nato poročila z igralcem Bruceom Willisom. Ločila sta se leta 2000.

Po treh letih se je začela videvati z igralcem Ashtonom Kutcherjem. Tudi njemu je v svojem življenjepisu namenila zajetno poglavje. Trdi, da jo je večkrat prevaral. Omenja dve ženski, Brittney Jones in Saro Leal. Jonesova je podrobnosti o aferi s Kutcherjem prodala tujim tabloidom, v svoji zgodbi pa je razkrila, da je bil igralec nenehno paranoičen zaradi njunega dopisovanja in drugih sledi, ki bi jih utegnila Demi odkriti.

Da je bila zadeva še hujša, je takrat 21-letno Brittney spoznal na rojstnodnevni zabavi ene od ženinih hčera. Jonesovo je večkrat odpeljal tudi v vilo, v kateri je živel z Demi, in tam z njo občeval. S takrat 22-letno Saro Leal se je zapletel ob šestletnici njegovega in Demijinega zakona. Kutcher in Demi sta se kmalu zatem razšla, še pred tem pa je v zakonu večkrat privolila v seks v troje - menda predvsem zato, da bi ugodila soprogu.

Trenutek iz filma Striptiz leta 1996, ko je Demi pokazala svoje novo oprsje. Zaslužila je rekordnih 12,5 mlijona dolarjev. Foto: Profimedia

Profimedia

Mati jo je nekoč prodala za 500 dolarjev

O knjigi je govorila tudi v priljubljeni oddaji Dobro jutro, Amerika. Gledalce je šokirala z zgodbo o tem, da je bila nekoč posiljena, za vse skupaj pa naj bi bila kriva njena mati. Demi piše, da jo je pri petnajstih letih doma pričakal starejši moški, ki je poznal njeno mamo. Po posilstvu naj bi ji povedal, da je njeni materi plačal 500 dolarjev, nato pa jo je še vprašal, kako je, če te proda lastna mati. Slednja je bila alkoholičarka. Hčerko, najstnico, je pogosto s seboj vodila po lokalih, saj naj bi tako pritegnila pozornost moških. Demijina mama je umrla leta 1998, še pred tem pa naj bi bila večkrat poskusila narediti samomor; ko je bila Demi stara dvanajst let, naj bi jo bila celo rešila.

To poletje je Demi s hčerkami preživela na Mikonosu in Santorinu. V zelo dobri formi je. Foto: Profimedia

Profimedia

Pozneje se je s težavami z drogami soočala tudi igralka, v sredini 80. let prejšnjega stoletja je odšla na zdravljenje. Ponovno se je v težavah znašla leta 2012, ko se je ločila od Kutcherja. Zaradi kajenja sintetičnega kanabisa so jo hospitalizirali, precej je shujšala in bila nekaj časa povsem izgubljena. V zakonu s Kutcherjem je bila tudi noseča, a je imela spontani splav. Zanj krivi sebe, saj je takrat veliko pila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta