(FOTO) V svetu slavnih: Hči Willa Smitha je razkrila, da ima rada več moških hkrati in da monogamija vodi v varanje

Denis Živčec Denis Živčec
09.05.2021 04:25
V zadnjih dneh se je na svetovni zvezdniški sceni zgodilo nekaj sloves, praznovanj pa tudi povsem prismuknjenih trenutkov. Odšla je legenda. V starosti 89 let je na domu v New Yorku umrla priznana gledališka in filmska igralka Olympia Dukakis. Svetovno slavo je dosegla relativno pozno, v osemdesetih letih minulega stoletja, z vlogama v filmih Mesečnica in Jeklene magnolije. Za film Mesečnica je prejela oskarja za stransko žensko vlogo. Igralka grških korenin je bila tudi goreča aktivistka, ki se je zavzemala zlasti za ženske pravice in ohranjanje okolja. Njeno zdravje je zadnja leta močno pešalo, ob slovesu so ob njeni domači postelji bili tudi sodelavci hospica. Precej bolj veselo je bilo na Otoku, kjer je šesto svečko upihnila ljubka princesa Charlotte, hči princa Williama in vojvodinje Kate. Veliko prahu je dvignila 20-letna Willow Smith, hči Willa Smitha in Jade Pinkett Smith, ko je v oddaji Red Table Talk svojima mami in babici povedala, da se vidi v poliamorni zvezi. "Temelj poliamorije je svoboda, da si ustvariš zvezo, ki bo zate delovala, in se ne odločiš za monogamijo le zato, ker tvoja okolica pravi, da je to prava pot,“ je pojasnila in dodala, da je med svojimi prijatelji edina poliamorna. "In od vseh imam najmanj spolnih odnosov,“ je pripomnila biseksualna zvezdnica. Poglejmo še, kaj so te dni počeli njeni estradni kolegi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Willow, hči Willa Smitha, je v TV- pogovoru s svojo mamo razkrila, da ima rada več moških hkrati in da monogamija vodi v varanje. Foto: Profimedia
Profimedia

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta