(FOTO) Najdražja revija na svetu

Denis Živčec Denis Živčec
03.03.2019 01:45

Jasno, kdaj, če ne na najbolj bleščečo noč v letu. Oskarji so podeljeni, mi pa se spomnimo tistih zvezdnic, ki so na rdeči preprogi najprestižnejših filmskih nagrad pustile najmočnejši vtis.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Glenn Close v kreaciji Carolina Herrera by Wes Gordon in z nakitom Cartier
Reuters

Kakšna noč! Ameriška akademija filmskih umetnosti in znanosti je na 91. podelitvi filmskih nagrad Oskar odmerila štiri pozlačene kipce filmu o pevcu skupine Queen Freddieju Mercuryju Bohemian Rhapsody, za najboljšega pa je bil proglašen film Zelena knjiga, ki je dobil skupno tri oskarje. Film pripoveduje resnično zgodbo o očetu Nicka Vallelonge, ki je v šestdesetih letih prejšnjega stoletja vozil in branil temnopoltega pianista Dona Shirleyja po ameriškem rasističnem jugu. Očeta igra Viggo Mortensen, ki je bil nominiran za glavno moško vlogo, Shirleyja pa Mahershala Ali, ki je za film Zelena knjiga osvojil tretjega oskarja večera - za stransko moško vlogo. Mortensena je za oskarja za glavno moško vlogo prikrajšal Rami Malek, ki je osvojil enega od štirih oskarjev za film Bohemian Rhapsody. Ta film skupaj z Zeleno knjigo na podelitev ni prišel v vlogi favorita. Bohemian Rhapsody je dobil še oskarje za montažo filma, za montažo tona in mešanje tona. Po deset nominacij sta imela filma Roma in Najljubša, po osem pa filma Zvezda je rojena in Mož iz ozadja.

Charlize Theron, Dior Haute Couture in nakit Bulgari
Epa
Lady Gaga v kreaciji hiše Alexander McQueen in z nakitom Tiffany & Co.
epa

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta