(FOTO) Mister Slovenije: Najlepši v deželi je Sebastian

Denis Živčec Denis Živčec
23.05.2021 03:00
Naziv najboljšega tipa na sončni strani Alp se vrača na Primorsko. Slavila sta Sebastian Čufer in Tadej Polajžer. Izbor je bil zaradi pandemije velik organizacijski izziv.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mister Slovenije 2021 je postal Sebastian Čufer iz Tolmina. Foto: Luka Brataševec
Luka Brataševec

V Šentjakobskem gledališču se je osem finalistov izbora Mister Slovenije potegovalo za dva naziva, o njihovi usodi pa je odločala sedemčlanska komisija. Svoje ocene so podali predstavnica revije Cosmopolitan Nataša Mernik, predstavnica naravne kozmetike Essentiq Lucija Lampret, modna fotografinja Ana Gregorič, mister Slovenije 2019 Simon Blažević, spletna vplivnica Adrijana Dimec, bivši mister in glasbenik Franko Bajc ter direktor marketinga Avto Aktiv Senijad Čatić.

Naziv najlepšega Slovenca je tudi tokrat pripadel Primorcu, mister Slovenije 2021 je namreč postal 25-letni Sebastian Čufer iz Tolmina. "Ne bom rekel, da je bila zmaga povsem nepričakovana, ker sem si jo zelo želel in vložil ves trud in energijo v ta projekt. So bili pa ostali kandidati tudi zelo dobri in je bila zato konkurenca zelo močna. Zmaga mi veliko pomeni, ker gre za dolgoletno priznano tekmovanje. Ne gre samo za neko tipično lepotno tekmovanje, ne gleda se samo zunanja lepota, ampak so pomembne posameznikove karakteristike, znanje in vrednote," pravi zmagovalec. Sebastian je sicer velik ljubitelj športa in gibanja. Najraje ima aktivnosti v naravi, izlete v hribe, tek in supanje na Soči. Ukvarja se z osebnim trenerstvom, veseli ga delo z ljudmi.

Naj se vidi razkošje. Mistri v najbolj vročem izhodu, v kopalkah
Luka Brataševec
Mister Cosmo 2021 je postal Tadej Polajžer. Foto: Luka Brataševec
Luka Brataševec

Slavil je tudi 23-letni Tadej Polajžer iz občine Šmarje - Sap, ki je postal mister Cosmo 2021. V super finale so se poleg zmagovalcev uvrstili še 22-letni Luka Lampret iz Levca pri Žalcu, ki je javnosti ostal v spominu kot tekmovalec resničnostnega šova Kmetija in si je vstopnico v super finale priboril z glasovi publike na družbenih omrežjih, 26-letni Gregor Kovač iz Ljubljane in 28-letni Kristijan Vogrinec iz Pernice pri Mariboru. Prireditev je povezovala Pia Pustovrh, za glasbeno popestritev pa je poskrbela skupina Muzikalci. Za projektom Mister Slovenija stoji ekipa petdesetih ljudi, ki že leta skrbi, da se izbor izvede na najvišji kakovostni ravni. Uspešno izpeljati tako zahteven dogodek do konca je že v normalnih razmerah težka naloga. V pandemiji, ko že več kot leto dni sploh ni družabnih dogodkov, pa je bil izziv skoraj nemogoč.

Voditeljica Pia Pustovrh v družbi glasbenika Gašperja Oblaka Foto: Luka Brataševec
Luka Brataševec

Potrebno je bilo veliko prilagajanja trenutni situaciji, strogega spoštovanja varnostnih ukrepov in priporočil NIJZ, format dogodka je bilo treba popolnoma spremeniti in poiskati kreativne ideje, kako dogodek čim bolj približati publiki doma oziroma ustvariti dvoranski občutek. A prav pandemija je ustvarila dodatno priložnost, da se s prvim predvajanjem v živo prek spleta Mister Slovenije približa širši publiki. "To je bila ena najzahtevnejših organizacij doslej. Tudi takrat, ko je bilo najhuje in smo želeli obupati ter dogodek popolnoma odpovedati, so nam fantje s svojo potrpežljivostjo, optimizmom, vzdržljivostjo in izjemnim prilagajanjem vlivali pogum, da smo nadaljevali. To je bil tudi naš dolg oziroma zaobljuba fantom za ves njihov trud, trdo delo in čas, ki so ga vložili v projekt," je povedala Nina Uršič, organizatorka dogodka in lastnica licence Mister Slovenija.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta