(FOTO) Kos garderobe, ki ga to zimo morate imeti

Denis Živčec Denis Živčec
06.10.2019 02:03

Puli povezujemo z radikalnimi akademiki, intelektualci in mladimi iz premožnih družin, to zimo pa ta pulover s podaljšanim ovratnikom osvaja celotno sceno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Včasih smo ga nosili, da smo z njegovo pomočjo zakrivali ljubezenske ugrize na vratu. No, skrivanje posledic zmenkov v kinodvoranah sicer ni glavno poslanstvo tega nepogrešljivega oblačila, a dejstvo je, da nam marsikdaj pride zelo prav. Tudi zato, ker se v njem počutimo nekoliko zamaknjeni od resničnega sveta in prijetno umeščeni v svoje malo, toplo, mehko in ravno prav zakrito vesolje. Zdaj je nekako že jasno, kateri je modni kos, ki to jesen in zimo nikakor ne bo smel manjkati v naših omarah. To je puli. V vseh mogočih oblikah.
​Tako zelo je na pohodu, da se zdi, kot da Victoria Beckham zadnje tedne sploh ne nosi več ničesar drugega. Pravil ni, zaželene so vse različice, najbolj trendovske pa so to jesen tiste v zemeljskih in pudrastih tonih. A dajte si duška, saj na prodajnih policah čakajo tudi kričeče rožnati in strastno rdeči puliji. Le vzorcev je zelo malo, kar je sicer nasploh rdeča nit kolekcij jesen/zima 2019. Možnosti kombiniranja kar mrgoli. Klasika je kombinacija pulija in hlač, drznejše dame pa bodo izbrale ohlapno krojen puli in ga vsaj delno zatlačile za rob krila. Črn oprijet puli deluje krasno, če je zatlačen v krilo, krojeno v obliki črke V, dopolnite pa ga s plaščem ali suknjičem. Elegantno in karizmatično. Prav tako je zanimiva kombinacija enobarvnega pulija in črnega krila iz umetnega usnja ali pulija, plisiranega krila in velike torbice. Mimogrede, tudi trenutno zelo aktualne mini torbice, ki se nosijo čez prsi, so s pulijem dobre prijateljice.

Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta