(FOTO) Grda stran mesta luči

Denis Živčec Denis Živčec
03.02.2019 05:02

Kot vesela pustna povorka se je odvrtel prestižni modni teden v Parizu in pokazal, kaj se zgodi, ko se najbolj cenjeni modni oblikovalci na svetu strgajo z vajeti. Hvala, Pariz, za vse, česar si na tem planetu ne moremo privoščiti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Balmain
Profimedia

Pariz je morda res svetovna prestolnica visoke mode, šik in ah in oh, njegov modni teden pa eden najbolj prestižnih daleč naokoli, a prav zares uporabno vse skupaj ni. Ker je zimski pariški modni praznik posvečen avantgardnosti, drznosti in vizionarstvu, se po modnih brveh mesta luči vrstijo kolekcije najpomembnejših in najdražjih znamk, ki kar tekmujejo, katera bo gledalce bolj presenetila, pretresla, če ne že kar šokirala. Kar je sicer izjemno zabavno opazovati, četudi prej ali slej vse skupaj začne spominjati na ptujski karneval. A takšna visoka moda pač je - nezapisana praktičnosti skače iz okvirjev in premika meje mogočega. Gre za del modne industrije, ki je najbližje abstraktni umetnosti.

Jean Paul Gaultier
Profimedia
Jean Paul Gaultier
Profimedia
Viktor & Rolf
Profimedia

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta