(FOTO) Čudne reči, ki jih je prinesla korona

Denis Živčec Denis Živčec
29.03.2020 05:11

Ker te dni ni niti enega omembe vrednega družabnega dogodka, brskamo po življenju svetovnih zvezdnikov, ki kljub milijonom in lepoti niso imuni na koronavirus, ki se širi in širi tudi po najbolj uglednih ulicah.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Odpovedan je kultni Pirellijev koledar, ki je tako postal le še ena od medijskih žrtev epidemije. Italijanski ustvarjalci so se odločili, da koledarja z lepoticami v provokativnih pozah in letnico 2021 ne bo, raje bodo 100.000 evrov namenili boju proti virusu.
Profimedia

Vsi največji dogodki so za letos odpovedani, od Evrovizije, Eura 2020 in olimpijskih iger, koronavirus pa je odnesel tudi kultni Pirellijev koledar, ki nastaja v državi, kjer je virus v Evropi udaril najbolj, Italiji.
Seznam znanih ljudi, ki so staknili to virusno nadlogo, je vsak dan daljši in na njem je tudi nekaj plemičev. Britanska kraljica je iz Londona zbežala v Windsor v zadnjem hipu, saj so v Buckinghamski palači dan kasneje potrdili prvo okužbo enega od članov osebja. Je pa okužen princ Charles, ki se sicer počuti dobro in te dni dela od doma.
Estradniki so se zabarikadirali v svoje vile in čakajo, da obdobje karantene mine, tu in tam katerega od njih ujamemo na sprehodu. Nekateri postajajo samoiniciativni. Tako kot Angelina Jolie, ki je zadnjič kar sama sedla v avto in se odpeljala po hamburgerje za svoje otroke. Drugi se kratkočasijo z družbenimi omrežji, se poigravajo s filtri in klepetajo z oboževalci. Še najdlje je šla Oprah Winfrey, ki je iz hiše preventivno nagnala svojega partnerja.

Profimedia
Kot Noe, ki gradi barko. Ameriški komik in igralec Jim Carrey se je odločil, da si bo med samoizolacijo pustil rasti brado. To naj bi bil njegov znak podpore tistim, ki so se okužili.
Profimedia
Oprah Winfrey, ameriška kraljica pogovornih oddaj, je v času epidemije iz svoje hiše preventivno nagnala svojega dolgoletnega partnerja Stedmana Grahama, ki odslej biva v njeni hiši za goste. Prisrčni odnosi.
Profimedia
Da, ima ga tudi princ Albert. Koronavirus ne izbira in z njim se je okužil tudi vladar mondenega Monaka. Trenutno je v samoizolaciji.
Profimedia
S koronavirusom se je med svojimi številnimi srečanji okužil princ Charles. K sreči se počuti dobro, njegova žena se za zdaj ni okužila. Supaj sta izolirana v Balmoralu. Kraljica se je evakuirala v Windsor.
Profimedia
Justin Bieber ali Fredi Miller? Kanadski zvezdnik se trenutno v karanteni izjemno dolgočasi. Najprej je pred spletno kamero delal sklece, nato se je pozabaval s tem prismuknjenim filtrom.
Profimedia
Gledate avtentično fotografijo Angeline Jolie, ki se je naveličala samoizolacije in zaprtih lokalov, sedla v avto in se sama odpeljala po hamburger. Hud avto, Angelina!
Profimedia

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta