Thompsonov odziv na vnovično prepoved koncerta v Mariboru: Levičarska oblast želi Janši poslati sporočilo

M.R., B.P.
22.05.2020 06:00

Odvetnik Davorin Karačić in menedžment Marka Perkovića Thompsona sta na pevčevem Facebook profilu objavila komentar o odločitvi mariborske upravne enote, ki je v začetku tega meseca še v drugo prepovedala koncert kontroverznega hrvaškega pevca v Mariboru.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marko Perković Thompson
EPA

Potem ko smo poročali, da je mariborska upravna enota tudi v drugo prepovedala koncert Marka Perkoviča Thompsona v Mariboru, za kar se je pred tremi leti potegoval ptujski organizator koncertov Milan Trol, zanimanje za udeležbo na prireditvi pa so kazali tudi v političnih vrstah - na isti dan je imela v Mariboru kongres stranka SDS, so zgodbo povzeli nekateri hrvaški mediji. O odločbi, ki jo je upravna enota spisala na 55 straneh, vključuje pa obsežna pojasnila policije, Europola, temeljit vpogled v zgodovino (neo)ustaštva, govori tudi o hudem terorju v Mariboru v času druge svetovne vojne in predvsem o človekovem dostojanstvu, je med drugim pisal Večernji list. In sedaj so se oglasili še v Thompsonovem taboru.    

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta