(FOTO) Našli so ga dva dni po izginotju: Ves čas se je oklepal svojega prevrnjenega čolna

Gr.G.
30.11.2020 12:44
Obalna straža je za pomoč pri iskanju aktivirala tovorno letalo C-130 Hercules, na morju pa je pogrešanega prva opazila posadka velike kontejnerske ladje.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Dva dni za tem, ko se je prevrnil njegov čoln, so našli pogrešanega moškega s Floride, kako se oklepa plovila, poroča ameriška obalna straža. 62-letnega Stuarta Beeja so rešili kakšnih 160 kilometrov od obale, moški pa se je še zmeraj držal zadnjega dela njegovega čolna, ki je bil še nad vodo, piše CNN.

Z 9 metrov dolgim plovilom je Bee odplul iz pristanišča v Port Canaveralu v petek popoldne, reševalci pa so ga našli šele v nedeljo okoli poldneva. Da Stuarta pogrešajo, so sporočili iz marine že v soboto, saj običajno na morju ni ostal čez noč. Obalna straža je za pomoč pri iskanju aktivirala tovorno letalo C-130 Hercules, na morju pa ga je v nedeljo prva opazila posadka velike kontejnerske ladje Angeles. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta