15-letno dekle iz Bosne in Hercegovine moška ugrabila in posilila v Nemčiji, sumljiv bel kombi opazilo več voznikov

D.Ži
21.06.2024 09:15

Žrtev pravi, da sta bila ugrabitelja oblečena v črno in da sta bila zamaskirana. Opazila je, da govorita nemško, a z arabskim naglasom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Reuters

V nemškem Gelsenkirchnu so ugrabili in posilili 15-letno najstnico iz Bosne in Hercegovine, poroča Bild. Posilila sta jo dva zamaskirana moška.

Žrtev je v sredo zvečer prijavila ugrabitev in posilstvo policiji v Essnu. Po pouku je okoli poldneva stala na avtobusni postaji in čakala prijateljico, ko se ji je približal bel kombi. Iz kombija sta izstopila zamaskirana moška in 15-letnico zvlekla v vozilo ter odpeljala v neznano smer.

Najstnica je v prijavi navedla, da sta jo moška odpeljala v hišo na neznani lokaciji in jo tam posilila.

Kasneje sta najstnico odpeljala v Essen in jo vrgla na cesto. Dekle pravi, da sta bila ugrabitelja oblečena v črno in da sta bila zamaskirana. Opazila je, da govorita nemško, vendar z arabskim naglasom. Navedla je še, da sta vozila hitro in da sta večkrat skoraj povzročila trčenje.

Njene navedbe je potrdil tiskovni predstavnik policije, ki je povedal, da so drugi vozniki na opisani poti opazili bel kombi, ki je vozil preko vseh omejitev hitrosti.

Policija išče morebitne priče, ki so bile na avtobusni postaji Horst, in ljudi, ki so beli kombi videli v Essnu ali v Gelsenkirchnu, še piše Bild.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta