Zvezdnica filmov za odrasle v smrt omahnila iz 22. nadstropja. V njeni roki našli nenavaden predmet

D.Ži
07.07.2021 08:51
Kamere so posnele, kako Kristina Lisina, bolj znana kot Kris the Foxx, vstopa v stavbo z vrečko čipsa v roki. Nekaj minut kasneje je bila mrtva.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kristina Lisina, zvezdnica filmov za odrasle, bolj znana po umetniškem imenu Kris the Foxx, je umrla. Dočakala je zgolj 29 let, piše New York Post. Policija njeno smrt še preiskuje, saj je umrla po padcu z 22-nadstropne stavbe v Sankt Peterburgu. Preiskovalci so z informacijami glede okoliščin smrti zelo skopi, piše pa East2West, da so njeno truplo našli v bližini stanovanjske četrti Nevski. V roki je držala listek z napisom: "Vedno boš v mojem srcu".

Varnostne kamere so posnele, kako je vstopila v stavbo in medtem jedla čips iz vrečke. 

Mediji pišejo, da policiji ni takoj uspelo potrditi njene identitete, saj pri sebi ni imela dokumentov, zgolj bančno kartico. Kristina, ki je na portalu Pornhub zbrala na milijone ogledov, je nedavno svojim prijateljem potarnala, da se počuti osamljeno. "Želela si je imeti družino in biti ljubljena," pravi neimenovani vir za The Sun.

V enem od intervjujev je povedala, da se je za delo v pornografski industriji odločila zato, ker ji delo na banki ni ležalo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta