Zato je bilo lansko leto za Damjana Murka tako posebno

Gorazd Dominko
22.01.2019 05:48
Kaj počne in kje je? Vsako leto znova ga sprašujejo enako, kot da ne bi verjeli v njegov uspeh, vendar že 15 let stoji na odrih in skuša zabavati ljudi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tibor Golob
Damjana Murka
“Rep neokusnih opazk se vleče za mano že vsa leta moje kariere, stavim, da jih nihče ni slišal toliko v svoji karieri kot prav jaz. Kdo ve, nemara tudi zato, ker so mi vsi svetovali, naj odneham, če ne želim biti na slovenski glasbeni sceni zgolj številka, a postal sem prav to, številka ena!”

Leto 2018 eno najuspešnejših

“Leto 2018, brez lažne skromnosti, je bilo zame eno uspešnejših, najlepših. Sin je prestopil prag prvega razreda, z ženo sva praznovala 10. obletnico poroke, letos praznujem 15-letnico nastopanja, za mano je zelo uspešna koncertna turneja po večjih in slovenskih klubih. Veliko smeha in zabave pa je bilo tudi pri nastajanju koledarja za leto 2019, ob katerem je težko ostati ravnodušen, in snemanju vročega novega hita za mrzle zimske dni.
“Se mi zdi, da krize sploh več ne občutim, da jemljem vse skupaj kot del življenja, ki nas zmeraj znova premetava zdaj v eno zdaj v drugo smer. Če čutim, da bi lahko prišlo do nje, zadevo kar prespim,”
Članek je bil objavljen v decembrski številki revije OBRAZI.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta