Zakaj ima mali princ George vedno oblečeno enako belo srajco z modrim robom?

D.Ži
07.01.2020 11:30

Zagotovo ni naključje. Mama britanskega prestolonaslednika noče spreminjati v modno ikono.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
epa

Novo leto, nova fotografija. 93-letna kraljica Elizabeta II. se je obdala s svojimi tremi dediči in prestolonasledniki. Ob njej so 71-letni princ Charles, 37-letni princ William in 6-letni princ George.
Fotografija je nastala 18. decembra v Buckinghamski palači, v dvorani s prestolom, na katerem bodo - če bosta bog in ljudstvo dala - ti trije moški nekoč sedeli. Ob legendarni kraljici je seveda največ pozornosti na fotografiji pritegnil mali princ George, ki niti ni več tako mali. Sin princa Williama in vojvodinje Catherine je že prav lepo zrasel. Ko je kraljica leta 2015 prvič objavila fotografijo s svojimi tremi dediči, je George moral stati na kupu knjig. Poleg njegove nove višine pa ne gre spregledati še dveh podrobnosti. George, ki sicer vedno nosi kratke hlače, je tokrat oblekel dolge, nosil pa je tudi srajco, ki se poznavalcem kraljevskih reči zdi nekam znana. Prav takšno belo srajco z modrim robom je princ nosil že prej. Le v manjši velikosti. Zakaj takšna zvestoba istemu modelu?

Princ George z družino leta 2015
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta