Petro Majdič so komentarji močno prizadeli

Alenka Kesar
14.03.2019 06:12
Nekoč vrhunska športnica, danes uspešna podjetnica, mamica dveh deklic in navdih vsem nam. Ker nam je s svojim zgledom dala vedeti, da je vse mogoče.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Petra ima danes trgovino s športno opremo Nordic.si - vse za smučarski tek in nordijsko hojo, ukvarja se s timbildingi, predava, investira pa tudi v nepremičnine.
Miran Juršič
Kako danes z distance gledate na to, da ste s pnevmotoraksom (z rebrom predrtim pljučnim krilom, op. av.) prišli do olimpijske medalje?
Se je ta vaša notranja moč v vlogi mame še povečala?
Vrniva se k vaši neverjetni športni požrtvovalnosti - verjetno je bil tudi vaš um v tistem času močno natreniran. Poleg telesa, jasno.
Vas je k taki izjemni požrtvovalnosti vseeno spodbudil morda tudi kakšen slabši rezultat ali celo neuspeh v preteklosti?
Cel intervju lahko preberete v marčevski številki revije OBRAZI, za katero je naša šampionka spregovorila tudi o tem, da je bila doslej vsaka njena pot težka, razkrila pa nam je tudi, s kakšnimi izzivi se ukvarja danes.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta