"Nisem se mogel znebiti občutka, da ena pravila veljajo za njih in druga za nas." Ko gredo na sprehod družine angleških princev ...

ZaB
22.12.2020 23:04
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Uradni božični portret prestolonasledniškega para in njunih treh otrok.
Reuters

Ja, tudi kraljeve glave imajo sosede, ki vse vidijo in vse vedo.

Je britanski princ William s svojo družino: soprogo Kate in njunimi tremi otroki, 7-letnim Georgeom, dve leti mlajšo princeso Charlotte in najmlajšim, dveletnim princem Louisom, kršil koronaprepovedi, ko je skupaj s svojim stricem Edwardom, njegovo soprogo Sophie in z njunima otrokoma odšel pogledat praznično okrasitev, atrakcijo Luminate, v gozdu v bližini kraljičine rezidence Norfolk?

O tem so se razpisali mediji na Otoku. Družini sta prispeli ločeno, tako so tudi odšli, vmes pa so jih nekajkrat fotografirali malo bolj skupaj. In podaniki angleške krone so prešteli, da jih je bilo, ker niso bili vsi iz enega gospodinjstva, na kupu več od dovoljenih šest. Kar se tudi na Otoku lahko konča z globo, ob ponovljenem prekršku tudi do 3400 evrov.  

"Po mojem so očitno kršili prepoved," je izjavil mimoidoči, ne meneč se za pojasnilo iz krogov kraljeve družine, da je majhne otroke zelo težko 90 minut, kolikor je trajal ta sprehod, držati narazen. "Nisem se mogel znebiti občutka, da ena pravila veljajo za njih in druga za nas ostale," je vznejevoljen kraljičin norfolški sosed.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta