Kaj se dogaja s Katy Perry? Na dražbi želela prodati svojega Orlanda Blooma

A.L.
05.12.2018 09:44

Se je Katy Perry želela znebiti svojega izbranca?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Katy Perry in Orlando Bloom.
Profimedia

Priljubljena ameriška pevka Katy Perry je v začetku letošnjega leta obnovila romanco z igralcem Orlandom Bloomom. Zdi se, da njuna ljubezen trenutno cveti. In prav zato je pevka minuli teden še posebej presenetila oboževalce s svojo odločitvijo.
Med koncertno turnejo One Love si je na kalifornijski plaži Malibu vzela nekaj trenutkov za oddih, ki jih je izkoristila na malce nenavaden način.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bp25J-GnjYK/{/instagram}
Odločila se je, da se z mimoidočimi nekoliko pošali. Pozvala jih je, da lahko sodelujejo na dražbi, na kateri se bodo potegovali za vožnjo z motornim kolesom in kosilom z izbrancem Perryjeve, igralcem Orlandom Bloomom.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BmoDCZWlB6E/{/instagram}
Pevka je oboževalkam razložila, da se bodo med vožnjo z motorjem Blooma držale na način, ki ji ne bo preveč všeč. "Držite ga lahko za njegove mišice, kar je čudovito. Lahko ga boste držale 45  minut in kasneje zrle v njegove rjave oči," je dodala Katy Perry in vabila oboževalke.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Beo6NM3FcNy/{/instagram}
Na pevkino ponudbo se je odzvalo nekaj deklet, ena od njih je za sanjski zmenek ponudila celo nekaj manj kot 18.000 evrov. Ob tako visokem znesku in ob misli, da bi dekle zares lahko odšlo na zmenek z njenim Orlandom, je pevka postala nekoliko ljubosumno in dejala: "Zelo mi je žal, ampak tole bom jaz kupila za petdeset tisočakov."
{instagram}https://www.instagram.com/p/BYeWbnulL9i/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta