(FOTO) Zlati ati: Tako Luka Šulić z družino uživa na dopustu

D.Ži
19.07.2019 14:31

Čelistični zvezdnik si je privoščil dopust, ki ga sam imenuje "nazaj h koreninam".

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Mnogo manj aktiven je na Instagramu od svojega sočelista Stjepana Hauserja, kar lahko najbrž pripišemo tudi temu, da Luka Šulić zasebnost veliko bolj ceni. Pa vendar svojih 163 tisoč sledilcev tu in tam razveseli in vsaj malce odpre okno v svoje življenje. Poletje je in 2Cellos sta na pavzi, fanta pa očitno snujeta vsak svoje projekte. Tako je Šulić te dni najavil svoj nov solo projekt, s katerim se bo ukvarjal jeseni. Gre za preigravanje Vivaldijevih Štirih letnih časov.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz-O7sfnv-i/{/instagram}
19. oktobra bo nastopil v Cankarjevem domu, pot pa ga bo nato peljala na vzhod, saj bo 5. novembra koncertiral v St. Petersburgu, dva dni kasneje pa v Moskvi. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz3C2aCHCUl/{/instagram}
Vsestransko priljubljeni Mariborčan, sicer mož in dvakratni oče, te dni energijo za nove podvige z družino nabira ob morju. In ne bi mogel najti bolj primernega kraja, kot je dubrovniška plaža Šulić. Plaža se imenuje po družini, katere hiša se nahaja ob vhodu na plažo. Gre za družino, iz katere prihaja tudi Luka. V glavnem se na tej plaži kopajo le lokalci, tu in tam pa jo odkrije tudi kak turist. Na prikupnih fotografijah lahko med čofotanjem vidimo tudi Lukin podmladek. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz5Zh_JHF1g/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzlLwrUnswT/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0ArobNnn7p/{/instagram}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta