(FOTO) Za njim so norele ženske po svetu, on pa se je na vrhuncu slave umaknil. To najbolj obžaluje ...

D.Ži
10.12.2021 10:26

Josh Hartnett danes živi relativno umirjeno družinsko življenje v rojstni Minnesoti. Nikoli ne bo prebolel, da je zavrnil vlogo v megalomansko uspešnem filmu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Šarmer Josh Hartnett je pred 20 leti veljal za enega najbolj obetavnih hollywoodskih igralcev in njegova kariera je resnično bila uspešna, a se je na vrhuncu slave odločil upokojiti in se vrniti v rojstno Minnesoto. 43-letni igralec je zdaj za News.com.au razkril, kaj v svoji karieri najbolj obžaluje.


 

Profimedia

V intervjuju je poudaril, da so mu ponudili vlogo v uspešnici Gora Brokeback iz leta 2005, a jo je zavrnil, zato jo je odigral njegov kolega Heath Ledger, ki je medtem žal že umrl. 

Profimedia

"Žal, hotel sem posneti Goro Brokeback, a sem imel pogodbo za film Črna dalija in moral sem ponudbo zavrniti," je priznal igralec. Razkril je, da naj bi v uspešnici, ki je kasneje iz Heatha Ledgera in Jacka Gyllenhaala naredila  superzvezdi, zaigral z Joaquinom Phoenixom, a sta producenta na koncu zamenjala glavna igralca.

Profimedia

Slišali smo ga že reči, da mu ni žal, da je zavrnil vlogi Supermana in Batmana, a Goro Brokeback globoko obžaluje. "Vedno sem si želel poljubiti Joaquina Phoenixa," se šali Hartnett.

Profimedia

Dekleta z vseh koncev sveta ga oblegajo, četudi se je v zadnjih letih rdečim preprogam in dajanju izjav za medije izogibal. V začetku leta je razkril, da sta z ženo Tamsin Egerton konec leta 2019 dobila tretjega otroka.

Profimedia

"Najbolj sem ponosen, da sem oče treh otrok in da imam s partnerjem odličen odnos," je povedal igralec in dodal, da pripravlja nekaj novih projektov, a podrobnosti ni navedel. Več tudi o tretjem otroku ni razkril, imena vseh svojih otrok pa je uspešno prikril.

Profimedia

Hartnett in Egertonova sta se poročila leta 2012, nakar se je odločil, da se posveti družinskemu življenju, v času, ko so ga revije uvrščale med najbolj čedne moške na svetu in ga razglašale celo za naslednika Leonarda DiCapria in Matta Damona.

"Imel sem občutek, da mi je nekdo ukradel življenje. Vse tiste naslovnice revij z mojimi fotografijami niso odražale mojega življenja. Trenutno se počutim dobro, ker me paparaci ne nadlegujejo več," pravi Josh, ki se danes ukvarja s pisanjem scenarijev in z režijo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta