(FOTO) V javnost prišle skrivnosti iz spalnice princese Diane: "Nadeni si lasuljo, tako te bo zamenjal s Camillo"

A.L.
15.01.2021 08:18
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Kraljevi biograf Robert Lacey je v svoji novi knjigi pobližje predstavil razmerje med pokojno princeso Diano in princem Charlesom. Da je imel kraljevi par v svojem ljubezenskem življenju nemalo težav, ni skrivnost. A posamezni deli knjige so kljub temu presenetili mnoge.

Lacey v svojem novem delu piše tudi o njunem spolnem življenju. Diana naj bi občasno razmišljala, kako Charlesa napiti in ga tako zvabiti v posteljo. Sicer pa je pokojna princesa o težavah, povezanih s spolnostjo, govorila tudi s svojimi prijateljicami. "Kaj pa, če bi ugasnila luč in si nadela lasuljo? Tako bi te lahko zamenjal s Camillo," so Diani svetovale prijateljice. "Diana se je glasno smejala. Čez nekaj časa pa sprejela dejstvo, da je ona druga žena v njegovem življenju," piše Mirror.

Profimedia

Njuno ljubezensko življenje še danes zanima javnost. Ko je Charles spoznal Diano, je bil edini pogoj, ki mu ga je postavila kraljica Elizabeta II., da mora njegova žena biti protestantka, zaželeno pa je, da je kraljevega ali aristokratskega rodu. Diana, ki je takrat delala kot varuška v Londonu, je izpolnjevala te pogoje.

Poročila sta se leta 1981, v zakonu sta dobila dva otroka, Williama in Harryja. Težave, ki so se v razmerju pojavile nekaj let po poroki, sta sprva poskušala prikriti, a neuspešno. Charles se je kasneje začel dobivati s Camillo, s katero je še danes, Diana pa se je na moževo nezvestobo odzvala z romanco z inštruktorjem jahanja Jamesom Hewittom.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta