(FOTO) Tanja Žagar je v kopalkah videti sijajno. Ampak, hm, nekje smo jih že videli ...

D.Ži
27.07.2020 13:11

Naša priljubljena pevka te dni uživa ob hrvaški obali in z razposajenim kopalkastim poziranjem razveseljuje svoje oboževalce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kako lepo je videti Tanjo Žagar nasmejano in razposajeno med morskimi valovi. Naša priljubljena pevka se sončnim žarkom in vsemu, kar je lepega v življenju, predaja na hrvaški obali, ob njej sta seveda tudi njen Miki Šarac in mali Karlo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDHBXrFjPo2/{/instagram}
Ne gre sicer samo za užitek, saj je Tanja v Splitu snemala nov spot,  je pa nato z družino obiskala še nekaj drugih turističnih lokacij, tudi Pašman. Tokrat nas je razveselila s poziranjem na jadrnici.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDEIytXDOYj/{/instagram}
Nasmehnila se je v objektiv in svoje spletne sledilce navdušila s poziranjem v kopalkah. Te so črtaste, navihano pisane in so Tanji očitno še posebej pri srcu, saj nas je v njih razveseljevala že lani. Očitno gre za njen najljubši parček. Da se v javnosti večkrat pokažejo v istih oblačilih, je zadnja leta trend tudi med velikimi svetovnimi zvezdami, ki na ta način promovirajo odgovoren odnos do okolja.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BzSt_6bDZpS/{/instagram}
Tanja je v tem že veteranka. Še dobro nam v spominu ostaja njena legendarna rdeče-bela poletna obleka, ki jo je v času promocije skladbe Mini nosila skoraj vse leto na vseh mogočih nastopih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta