(FOTO) Takšne besede je Alenka Košir namenila svojemu izbrancu ...

A.L.
23.04.2019 19:31

Tako Alenka kot njen marko ne skoparita s pohvalami na račun drug drugega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Strokovnjakinja za vadbo in zdravo prehrano Alenka Košir je po ločitvi od smučarja Jureta Koširja ljubezen našla v Marku Joviću. Že večkrat je dokazala, da svojega izbranca rada pokaže tudi sledilcem na Instagramu. Pred časom se je Joviću poklonila s posebnim rojstnodnevnim voščilom in zapisala: "11:11 naj bi označevalo/ nakazovalo na nekaj posebnega - mističnega ... Prinaša srečo ... in pomeni, da so v bližini angeli ter spiritualni vodniki ... Današnji dan je tudi rojstni dan mojega srčka ... In imam to srečo, da me TI spremljaš vsak dan ... želim ti vse najlepše, dragi moj @marcolukalin ... ljubim te..."
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtIvKuxn3pt/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BqDWEo-H5Zg/{/instagram}
Tudi sicer zaljubljenca rada pokažeta, kako uživata v družbi drug drugega. Pred tedni je Koširjeva delila skupno fotografijo in zapisala: "Ljubezen je v zraku." S pohvalami na njen račun pa ne skopari niti Jović. Ta je pod zadnjo objavljeno fotografijo zapisal: "Naučila si me veliko stvari, ne le o življenju, pač pa tudi o tem, kaj je prava ljubezen."
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvW2b5XnChc/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BtS5oVAlqTB/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta