(FOTO) Severina iskreno o konfekcijski številki in razlogih, zakaj je želela odnehati peti

A.L.
30.05.2019 14:18

Gledalci oddaje, v kateri je gostovala, so izvedeli, da so njeni možgani nenehno "v pogonu", da nima nič proti, v kolikor se bo sin Aleksandar odločil za glasbeno kariero in priznala, da bo vedno navijala za Hajduk.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

"Igor zares dobro poje. Za oceno 8,5, celo devet. Seveda on to doživlja kot hobi, vendar ima odličen posluh," je Severina v nedavnem glasbenem šovu, kjer je gostovala, razkrila o svojem moži Igorju Kojiću. Pevka je v sklopu oddaje zapela nekaj največjih hitov, predstavila pa je tudi pesmi iz novega albuma in napovedala, da bo prihajajoča turneja še boljša od zadnje.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bx9su5ZhWPF/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bwj7SUoBG-d/{/instagram}
"V nekem obdobju sem bila prepričana, da bom prenehala s petjem. Morda ne toliko s petjem, kot s pozornostjo, ki pride zraven. Bilo je obdobje, ko sem se spraševala, kako naprej," se je iskreno razgovorila o težkih obdobjih svojega življenja. Med drugim je 47-letnica gledalcem zaupala, da je v svojem življenju zapravila že preveč denarja, a se zaradi tega ne počuti slabo.
"Vse, kar rada počnem, sem se vedno trudila, da delam najbolje, kar znam." Gledalci so izvedeli, da so njeni možgani nenehno "v pogonu", da nima nič proti, v kolikor se bo sin Aleksandar odločil za glasbeno kariero in priznala, da bo vedno navijala za Hajduk. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxkYN3qBXlk/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwNDJeQBfcd/{/instagram}
Severino so v studiu presenetili tudi njeni prijatelji, med njimi igralka Ana Begić Tahiri, avtorja Dušan Bačić in Bojan Dragojević, prijatelja Emina Pršić in Vedran Prasnikar in stilist Petar Trbović, ki je razkril, da se Severinina konfekcijska številka v enajstih letih ni spremenila. Izjema je bilo je obdobje nosečnosti. Na njegove besede se je odzvala tudi Severina. "Vsi mi pravijo, da sem zelo suha, a imam enako kilažo že ves čas. Tudi v času nosečnosti. Že dolgo se nisem pojavila na televiziji, zato je to morda razlog, da me ljudje vidijo bolj suho."
{instagram}https://www.instagram.com/p/BxVBOYMhT-0/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvyvktThSUb/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta