(FOTO) Senidah, slovenska zvezda Balkana, spremenila videz, oboževalci pa ...

A.L.
03.10.2019 14:31

Senidah, o kateri zadnje čase izdatno pišejo tudi največji balkanski mediji, je na glasbeni sceni prisotna že več kot 10 let.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ljubljančanka Senidah, ena največjih zvezdnic Balkana ta hip, se je odločila za veliko spremembo. Dolge, goste in svetle lase je zamenjala za kratek temen paž. Kaj na to pravijo oboževalci? Zdi se, da nad spremembo niso najbolj navdušeni. No, vsaj nekateri. "Iskreno, to ni to. To nisi ti," je zapisal eden od oboževalcev 34-letnice. Medtem pa se drugi raje kot na njen videz osredotočajo na njeno glasbeno ustvarjanje. Sporočajo ji, da je lepa tako z dolgimi kot s kratkimi lasmi, pomembno je, da se v svoji koži dobro počuti.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3H007OF59_/{/instagram}
Sicer pa spomnimo, da je Senidah trenutno izjemno priljubljena predvsem na sosednjem Hrvaškem in v Srbiji. Pravi hit je skoraj čez noč postala njena pesem Mišići, nedavno pa je javnosti predstavila pesem, ki jo je pripravila v sodelovanju z glasbenima kolegoma. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B3AQOk3Fk52/{/instagram}
Senidah, o kateri zadnje tedne izdatno pišejo tudi največji balkanski mediji, je na glasbeni sceni prisotna že več kot 10 let. Izjemna vokalistka svoje največje uspešnice poje v srbščini, kljub temu pa se nima namena za stalno preseliti v Beograd. Zaradi svojega neobičajnega, svežega glasbenega sloga je Senidah zelo priljubljena postala med najstniki na Balkanu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2HAqIKFm5p/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B1WBgeWlnRB/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B0yAfAxgOro/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta