(FOTO) Najuspešnejša hrvaška manekenka, ki je med nosečnostjo telovadila brez oblačil, opisala porodne muke

D.Ži
18.03.2021 09:55
Jasmina Hdagha je nosečnost preživela ob veliko gibanja in slečenega poziranja. Rodila je na boleč, a naraven način.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanja hrvaška manekenka libijskih korenin, a z ameriškim naslovom Jasmina Hdagha je svoj čas bila ena najbolj obleganih žensk na svetovni modni sceni. Danes se rada ukvarja z jogo, najraje pa vaje izvaja kar povsem brez oblačil. 

Da ne gre za prav sramežljivo dekle, pokaže že bežen prelet njenega instagramovskega profila, na katerem fotografij s povsem ali delno slečeno Jasmino kar mrgoli. Lepotica je zadnje mesece gola pozirala tudi v času visoke nosečnosti. 

Nekoč najuspešnejša hrvaška manekenka je medtem rodila deklico, ki ji je dala ime Sedona Ann. "Dojenčica Sedona Ann se je rodila danes, 17. marca, ob 14.47, točno na predviden rok. Precej nora je, da je prišla točna kot nemška ura," je pripisala fotografiji iz porodnišnice.

"Rodila sem naravno, brez epiduralne, a končala z bruhanjem med širjenjem 3-7 centimetrov. Nisem vzela protibolečinskih sredstev, moj trebuh je bil prazen, a vsi ti stranski učinki ... hudiča ... to ni bilo zabavno," je dodala. Prepričana je, da ji je joga med pripravami na porod zelo koristila. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta