(FOTO) Kakšno presenečenje: Nikoli ne uganete, s čim se danes ukvarja nekdanja slovenska evrovizijska predstavnica

A.L.
05.02.2021 07:44
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sandi Fiser

Se še spomnite simpatične Hannah Mancini, ki je leta 2013 kot zmagovalka Eme Slovenijo zastopala tudi na tekmovanju za pesem Evrovizije na Švedskem? Tam vidnejše uvrstitve 41-letnica iz Los Angelesa, ki je ljubezen našla v Sloveniji, sicer ni dosegla, kljub temu pa že leta ostaja zapisana glasbi.

Zdaj je pa je, kot kaže, našla nov hobi, ki je prerasel tudi v posel. Mancinijeva je karanteno izkoristila za novo poslovno priložnost. S slaščicami je že dolgo razveseljevala svoje domače, zdaj se je odločila, da svoje "olivne" torte ponudi širši množici.

Gre za pecivo, narejeno z olivnim oljem, ki je v Ameriki trenutno velik hit. "Brez skrbi, torta nima okusa po olivnem olju, gre le zato, da je pecivo s to sestavino veliko bolj sočno," je za Zurnal24 povedala pevka, ki torte zdaj prodaja v ljubljanskih restavracijah, katerih solastnik je tudi njen mož. Dobavo in prodajo bo razširila tudi na druge restavracije in hotele ter svojo spletno stran, kjer bodo na voljo tudi piškoti in kolački. Njene sanje so, da bi nekoč imela čisto svojo pekarno, je še povedala za Zurnal24.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta