(FOTO) Izklesana! Priljubljena 50-letna TV-voditeljica je v kopalkah videti kot supermodel

D.Ži
15.11.2021 09:30

Lepa Amanda Holden nadaljuje svoj neskončni dopust na skrivnostni lokaciji in oboževalce razveseljuje s fotografijami v bikiniju.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Britanska voditeljica Amanda Holden se je odločila, da svoj novembrski dopust nekoliko podaljša, na plažo je medtem pobegnila tudi njena družina. 

50-letna Amanda je na Instagramu dvignila temperaturo z zelo poletnimi fotografijami, na katerih pozira v bikinijih različnih barv, pri tem pa je nemogoče prezreti, kako zapeljiva je njena postava. 

Kje dopustuje, 50-letna zvezdnica ni razkrila, kar se sledilcem niti ni zdelo pomembno, saj so jih fotografije polgole voditeljice povsem očarale. Jasno je, da zelo skrbi za svojo formo. Stekla je tudi razprava o tem, kateri bikini ji pristaja najbolj, a so se njeni oboževalci na koncu strinjali, da je v vseh videti kot boginja. 

Mimogrede, Amanda je od leta 2008 srečno poročena s 66-letnim glasbenikom Chrisom Hughesom, s katerim imata hčerki Alex in Hollie.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta