(FOTO) Indira Ekić: "Vsi tisti, ki čakate na to, da se bom zredila, spremljajte moje uspehe"

A.L.
22.01.2019 13:56

Indira Ekić se je zahvalila tistim, ki jo podpirajo, nekaj besed pa namenila tudi vsem tistim, ki jim njeni uspehu niso po godu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nekdanja udeleženka šova The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić je ostala aktivna tudi po koncu snemanja. Mariborčanka na Instagramu redno deli svoj vadbeni načrt in zdravo prehrano, ki jo je po šovu vzljubila. "Turbulentno leto je za mano, spremembe na vseh področjih mojega življenja, mentalne igrice s hrano, kilca gor, kilca dol, pogosto krat sem mnenja, da imam raje dve kili več, kot da sem obsedena s kalorijskim vnosom in telovadbo, pica ali garanje izven cone udobja," je zapisala na Instagramu in dodala, da se še vedno išče.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bsi2_Pcl2jT/{/instagram}
Ekićeva se je zahvalila tudi vsem, ki ji stojijo ob strani. "Podpora, ki jo dobivam s strani vas, drage sledilke/sledilci, je neverjetna! Na negativne komentarje se sploh ne obračam, saj so le odraz njih samih. Vsi tisti, ki le čakate na to, da se bom zredila, spremljajte moje uspehe," je zapisala.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BqDapAhFQ-J/{/instagram}
Indiri na Instagramu sledi že 33 tisoč sledilcev, ki navdušeno spremljajo njen vsakodnevni napredek. Poleg lepe postave pa rada pokaže tudi svojega izbranca, športnika, Matica Kolenca.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bs6ZE3hllig/{/instagram}
"Izkušnje, ki sem jih pridobila tekom transformacije, vsakodnevno rada delim z vami, vas motiviram, to je najmanj, kar lahko naredim, saj želim, da občutite to srečo in moč, ko dosežete svoje cilje in oblečete konfekcijsko številko, ki ste si od nekdaj želeli."
{instagram}https://www.instagram.com/p/BsIiLgYFSRe/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bpz5mO8l_lk/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta