(FOTO in VIDEO) Lepa igralka iz Reke ljubezni očistila tajsko plažo. Kdo ji je pomagal?

A.L.
10.06.2019 12:44

Posnetek s Tajske je objavila prav na svetovni dan varstva okolja, ki so ga razglasili Združeni narodi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Priljubljena igralka Lara Komar, ki jo gledalci tako radi spremljajo v slovenski nadaljevanki Reka ljubezni, si je privoščila nekaj dni oddiha. S prijateljico, sicer italijansko igralko Xenio Bevitori, sta se odpravili na daljno Tajsko, kjer sta brezskrbnemu uživanju dodali tudi skrb za okolje.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bx9slzeiVq-/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bxz-4XTi2sU/{/instagram}
Prijateljici sta se namreč odločili prispevati nekaj truda k lepšemu in čistejšemu okolju, zato sta pobrali smeti na plaži Koh Yao Yai. Spomnimo, da je trenutno aktualen ekološki viralni trend, ko posamezniki očistijo okolico in se pri tem posnamejo ali fotografirajo. Z dobrim zgledom marsikdo navdihne tudi preostale uporabnike družbenih omrežjih, da storijo kaj podobnega.
Pod posnetek, s katerega je razvidno, da sta se Lara in Xenia zares angažirali, je slovenska igralka zapisala: "Sem res jaz tisti, ki lahko naredi spremembo? Je reklo 7,69 milijarde ljudi."
{instagram}https://www.instagram.com/p/BySbLFui2l0/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bxmu578Cmum/{/instagram}

Sicer pa je Lara Komar posnetek s Tajske objavila prav na svetovni dan varstva okolja, ki so ga razglasili Združeni narodi. Prvič so ga obeležili leta 1974, njegov namen pa je krepiti globalno zavedanje o pomenu okolja in spodbujati k dejanjem za njegovo zaščito.
Kot kaže, se je lepa igralka, ki živi v Trstu, že vrnila z dopusta in proste trenutke namenja sinovoma Arturu in Joakimu ter možu Davideju. Skupne trenutke rada deli tudi s sledilci na Instagramu.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BvwDRUYhcwV/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bt33XDYFYo1/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/BsFoU2uC0GL/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta