(FOTO in VIDEO) 46-letna znana Slovenka objavila posnetek, na katerem je brez ličil: "Vrhunska si"

A.L.
09.12.2020 15:53
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Alenka Košir je redna uporabnica Instagrama, kjer ji sledi že nekaj manj kot 30.000 ljudi. S svojimi sledilci rada deli predvsem vse tisto, kar je povezano z zdravim življenjskim slogom. Mama treh otrok, sicer pa osebna trenerka in velika zagovornica zdravega življenja, je tokrat na družbenem omrežju delila posnetek, namenjen vsem, ki se soočajo z zabuhlostjo, zatečenostjo in zadrževanjem tekočin v telesu.

Na posnetku je podrobno pokazala, kako izvajati limfno masažo obraza in vratu. "Tokratna objava za vse, ki imate težave z zastajanjem tekočin v telesu in z zabuhlostjo. Če se zjutraj zbujate zatečeni, si poglejte kako si s preprosto limfno masažo obraza, lahko pomagate tudi sami," je zapisala.

Številne je na posnetku navdušil tudi videz 46-letnice, ki se je sledilcem pokazala brez ličil. "Vrhunska si, ne vem, če poznam koga, ki je tako naravno lep," je bil eden od komentarjev. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta