(FOTO) Ena najlepših kuharic je pri 51-ih prava paša za oči. Njeno intimno življenje je burno

D.Ži
28.01.2022 11:25

Padma Lakshmi velja za eno najlepših žensk na svetu. Večkrat nagrajena avtorica kuharskih knjig in voditeljica oddaj je s hčerko obiskala košarkarsko tekmo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška televizijska voditeljica in pisateljica Padma Lakshmi (51) je bila minuli konec tedna tarča fotografa na košarkarski tekmi v Madison Square Gardnu v New Yorku. Slavna lepotica je tam žarela v vsej svoji naravni lepoti. Bila je v družbi 12-letne hčerke Krishne. Sodeč po fotografijah se je dvojica očitno zelo zabavala. 

Profimedia

Nekdanja manekenka je osupnila s svojo manekensko vitko postavo in z večno mladostnim obrazom, mnogi se strinjajo, da je videti bolje kot kdajkoli prej. Oboževalci pogosto pišejo, da je nemogoče uganiti, koliko je stara. 

Profimedia

Padma je postala znana voditeljica v Ameriki, potem ko je vodila oddajo "To Chef", za katero je bila nominirana celo za emmyja.

Izdala je tudi kuharsko knjigo "Easy Exotic", ki je bila leta 1999 razglašena za najboljšo kuharsko knjigo na svetu. Izdala je še dve knjigi o hrani in spomine "Love, Lose And What We Are".

Profimedia

Padma je v svojih spominih povedala, da se je po selitvi iz Indije v ZDA odločila spremeniti svoje ime v Angelique, da bi se amerikanizirala. Kljub temu je na fakulteti začela uporabljati svoje rojstno ime. Zahvaljujoč svojemu večkulturnemu okolju ta lepotica tekoče govori kar pet jezikov, kar ji je zelo pomagalo pri karieri. Nastopila je v več serijah in filmih ter še vedno dela kot manekenka.

Profimedia

Lakshmijeva je tudi soustanoviteljica The Endometriosis Foundation of America in svetovna ambasadorka humanitarne organizacije Keep a Child Alive. Pravi, da si je že dolgo želela izobraževati ženske o endometriozi, za katero trpi že od svojega 13. leta, in zahvaljujoč lastni organizaciji ji je to tudi uspelo. Pozornost javnosti pogosto priteguje tudi s svojim zasebnim življenjem.

Profimedia

Leta 2004 je Padma stala pred oltarjem s pisateljem Salmanom Rushdiejem, tri leta pozneje pa je že vložila zahtevo za ločitev. Od leta 2009 do njegove smrti leta 2011 je ljubila tudi milijarderja Theodora J. Forstmanna. Razšla sta se v dobrih odnosih, vmes pa je s podjetnikom Adamom Dellom dobila hčerko. Povezovali so jo tudi z Richardom Gerom.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta