(FOTO) Devet let po kapi: Sharon Stone pokazala, da je v bikiniju še vedno videti odlično

D.Ži
25.05.2020 01:02

Priljubljena igralka danes zase skrbi bolj kot kadarkoli.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Sharon Stone je zakorakala v sedmo življenjsko desetletje, a še naprej priteguje pozornost s svojim atraktivnim videzom. Igralka je marca praznovala 62 let, s svojo zadnjo objavo na Instagramu pa je pokazala, da je v bikiniju še vedno videti več kot odlično. Oboževalci so navdušeni. "Hvala, ker nam kažeš pravo sebe. Še vedno si čudovita", "Opominjaš me, da je tudi staranje lahko odlično", "Popolna!" je le nekaj od komentarjev, ki se nabirajo ob objavi.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAjcJBHJPM3/{/instagram}
Sharon je leta 2011, ko ji je bilo 53, doživela možgansko kap, njene kariere je bilo konec, zakon ji je je razpadel, znašla se je tudi v finančnih težavah. Zato odslej zase skrbi še bolj, precej dobro je sprejela tudi to, da leta minevajo in da se stara.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAjQbOFpvs0/{/instagram}
"Nihče se ne  zaveda, kako zelo je možganska kap ženskam nevarna in kaj vse je potrebno za okrevanje - potrebovala sem skoraj sedem let," je kasneje Sharon dejala za Variety.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CAgsG4pJn7M/{/instagram} 
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta