(FOTO) Danka z dolgimi nogami: Legendarna Helena Christensen je pri 52-ih še zelo atraktivna

D.Ži
13.01.2021 10:44
Nekoč ena najuspešnejših manekenk na svetu te dni svoje čare razkazuje na Instagramu.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Svoj čas se je vse vrtelo okoli nje, vmes pa je z naslovnic kar nekako izginila. Tudi zato, ker moda v njenem življenju ne zaseda več prvega mesta. Helena Christensen je svoj čas veljala za eno najuspešnejših in najbolje plačanih manekenk na svetu, tudi zaradi svoji nepozabno lepih in dolgih nog.

Leta so minila, danes je čedna Danka stara 52 let in, sodeč po njenem zelo aktivnem instagramovskem zidu je še vedno v zelo dobri formi. Tudi danes veliko pozira, a v glavnem za zabavo, njena nova velika strast je fotografija. Še dobro se spominja, kako stresen je zanjo bil vstop v svet mode, četudi je kasneje sodelovala z največjimi imeni na sceni in več let promovirala celo prestižno žensko spodnje perilo Victoria's secret.

"Ko so me pri dvajsetih nagovorili, naj poskusim kot manekenka, je to zame bila najhujša možna izkušnja," se spominja lepotica, ki danes ni več tako plaha. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta